reklama
WIOLKA1509
Fanka BB :)
kocie Iwa tez jest pomocna - jak na swoje mozliwosci i jak trafie ze ma dobry dzien

lilus bylo minelo. nie ma co rozmyslac.ucaluj swoja mamusie ode mnie bo to naprawde fajna kobitka

lilus bylo minelo. nie ma co rozmyslac.ucaluj swoja mamusie ode mnie bo to naprawde fajna kobitka
Czarny Kocur
Made by Made :*
WIOLU.... :-(
Ale dobrze wiem jak to wygląda, bo moja chrzestna była cotygodniowym gościem w moim domu przez naście lat.... współczuję, to jest ogromny problem.
Ale dobrze wiem jak to wygląda, bo moja chrzestna była cotygodniowym gościem w moim domu przez naście lat.... współczuję, to jest ogromny problem.
Czarny Kocur
LILUŚ no coś Ty!
To nie jest takie złe, mama mnie nie rozpieściła i nie rozpuściła przynajmniej hahaha 

WIOLKA1509
co robia wasze maluchy?
u nas Iwcia oglada bajki a Franio lezy mi na kolanach i walczy ze snem
u nas Iwcia oglada bajki a Franio lezy mi na kolanach i walczy ze snem

ufff
kolejka na skajpie byla, kupa, ryk, 15 karmien... uff!

o moim hardkorowym porodzie to chyba na ofcach napisze, bo tu sie jeszcze ktos przestraszy
kocurku! w kwestii kup!

Zosia pierwsza kuoe zrobila 3 minuty po urodzeniu na moim brzuchu
a do konca dnia obsrajczyla sie jeszcze 4 razy. puszcza baczury niesamowite.
aaaaa czy kupa moze byc zielona czy to cos nie tak? ;/ musze poszukac...
No to teraz skrot. wczoraj wrocilysmy do domu, bo jakas bylam okrutnie steskniona i bylam w pokoju z brazylijka chrapiaca bardziej niz ktokolwiek i zagadujaca non stop... poza tym szpital byl genialny, opieka boska.
mamy maly problem z jedzeniem. zosia super umie ssac ale zasypia po 5 minutach. Wczoraj wazyla juz tylko 2860 i jest przerazajaco chuda. za godzine przyjdzie polozna i zobaczymy czy karmienie non stop cos pomoglo. wydaje mi sie, ze lyka duzo powietrza, bo jej sie ciagle cos przewala. a moze powinnam jednak jakas diete zastosowac. wczoraj rano polozna 3 godziny z nami siedziala i probiwalysmy roznych metod ale skubana zapada w taki sen, ze mozna by nia podrzucac i dalej mialaby w nosie.
Ma najpiekniejszy, zachrypniety glosik na swiecie. Minki robi niesamowite!!
wpadne jeszcze pozniej poopowiadac wiecej i powklejac fotki
sciskam was mocno i tesknie!!!!!!
mam nadzieje, ze u was wszystkich jest ok!
kolejka na skajpie byla, kupa, ryk, 15 karmien... uff!

o moim hardkorowym porodzie to chyba na ofcach napisze, bo tu sie jeszcze ktos przestraszy

kocurku! w kwestii kup!

Zosia pierwsza kuoe zrobila 3 minuty po urodzeniu na moim brzuchu

aaaaa czy kupa moze byc zielona czy to cos nie tak? ;/ musze poszukac...
No to teraz skrot. wczoraj wrocilysmy do domu, bo jakas bylam okrutnie steskniona i bylam w pokoju z brazylijka chrapiaca bardziej niz ktokolwiek i zagadujaca non stop... poza tym szpital byl genialny, opieka boska.
mamy maly problem z jedzeniem. zosia super umie ssac ale zasypia po 5 minutach. Wczoraj wazyla juz tylko 2860 i jest przerazajaco chuda. za godzine przyjdzie polozna i zobaczymy czy karmienie non stop cos pomoglo. wydaje mi sie, ze lyka duzo powietrza, bo jej sie ciagle cos przewala. a moze powinnam jednak jakas diete zastosowac. wczoraj rano polozna 3 godziny z nami siedziala i probiwalysmy roznych metod ale skubana zapada w taki sen, ze mozna by nia podrzucac i dalej mialaby w nosie.
Ma najpiekniejszy, zachrypniety glosik na swiecie. Minki robi niesamowite!!
wpadne jeszcze pozniej poopowiadac wiecej i powklejac fotki
sciskam was mocno i tesknie!!!!!!
mam nadzieje, ze u was wszystkich jest ok!
Czarny Kocur
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Czarny Kocur
WIOLU mała mnie ciągnie za tunikę i nie daje zrobić obiadu 

lil_maja
Oooooooooooooooooooooooooooooooooochhh keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Poczku!!!!!!!!!!!!!!! Czekam na więcej!!!! Twój post boski!!!!!!!!!!!
Wioluś Maciuś lata, maluje sobie ręce, ogląda bajki, Martynka łazi, czeka na obiad i spróbuję ją spać położyć jak Maciuś pozwoli....a ja tu siedzę i na nic nie mam siły ani ochoty.....taaaaaaaaaaaaaaaak mi się chce leżeć!!!!!!!!
Wioluś Maciuś lata, maluje sobie ręce, ogląda bajki, Martynka łazi, czeka na obiad i spróbuję ją spać położyć jak Maciuś pozwoli....a ja tu siedzę i na nic nie mam siły ani ochoty.....taaaaaaaaaaaaaaaak mi się chce leżeć!!!!!!!!
reklama
WIOLKA1509
pokazac wam usypiajacego Franka?