reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Kocurku aż mam ciary jak czytam o Twojej mamie...

Wioluś rety nic nie wiedziałam :-:)-:)-:)-( Mam nadzieję, że całych chrzcin nie popsuła???

reklama
kocie Iwa tez jest pomocna - jak na swoje mozliwosci i jak trafie ze ma dobry dzien:-D:-D:-D

lilus bylo minelo. nie ma co rozmyslac.ucaluj swoja mamusie ode mnie bo to naprawde fajna kobitka

WIOLU.... :-(

Ale dobrze wiem jak to wygląda, bo moja chrzestna była cotygodniowym gościem w moim domu przez naście lat.... współczuję, to jest ogromny problem.

ufff

kolejka na skajpie byla, kupa, ryk, 15 karmien... uff! :-D:-D:-D

o moim hardkorowym porodzie to chyba na ofcach napisze, bo tu sie jeszcze ktos przestraszy :tak:

kocurku! w kwestii kup! :-D:-D
Zosia pierwsza kuoe zrobila 3 minuty po urodzeniu na moim brzuchu :-D:-D a do konca dnia obsrajczyla sie jeszcze 4 razy. puszcza baczury niesamowite.

aaaaa czy kupa moze byc zielona czy to cos nie tak? ;/ musze poszukac...

No to teraz skrot. wczoraj wrocilysmy do domu, bo jakas bylam okrutnie steskniona i bylam w pokoju z brazylijka chrapiaca bardziej niz ktokolwiek i zagadujaca non stop... poza tym szpital byl genialny, opieka boska.
mamy maly problem z jedzeniem. zosia super umie ssac ale zasypia po 5 minutach. Wczoraj wazyla juz tylko 2860 i jest przerazajaco chuda. za godzine przyjdzie polozna i zobaczymy czy karmienie non stop cos pomoglo. wydaje mi sie, ze lyka duzo powietrza, bo jej sie ciagle cos przewala. a moze powinnam jednak jakas diete zastosowac. wczoraj rano polozna 3 godziny z nami siedziala i probiwalysmy roznych metod ale skubana zapada w taki sen, ze mozna by nia podrzucac i dalej mialaby w nosie.
Ma najpiekniejszy, zachrypniety glosik na swiecie. Minki robi niesamowite!!

wpadne jeszcze pozniej poopowiadac wiecej i powklejac fotki :)

sciskam was mocno i tesknie!!!!!!
mam nadzieje, ze u was wszystkich jest ok!

Oooooooooooooooooooooooooooooooooochhh keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Poczku!!!!!!!!!!!!!!! Czekam na więcej!!!! Twój post boski!!!!!!!!!!!

Wioluś Maciuś lata, maluje sobie ręce, ogląda bajki, Martynka łazi, czeka na obiad i spróbuję ją spać położyć jak Maciuś pozwoli....a ja tu siedzę i na nic nie mam siły ani ochoty.....taaaaaaaaaaaaaaaak mi się chce leżeć!!!!!!!!

reklama
Do góry