reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

heh ja też w ciągu dnia mimo kieratu próbuję wycisnąć kilka minut dla siebie;))) i podobnie jak Wiola muszę mieć wszystko ogarnięte;))

o kurka, wystawiłam wczoraj aukcje na allegro a już 2 nie ma!!!chyba fuks;)))

Lil najgorszy jest katar w tym wszystkim, Daniel już lepiej, nie leje mu się z nosa i już tak nie pokasłuje, ale Maja to oddycha przez buzię, najgorzej z zasypianiem, dlatego w dzień nawet ją w wózku wybujam bo inaczej nie da rady, nie wspominając,że całe mieszkanie jest zasmarkane...

reklama
Poczku no Tobie ciśnienie by strzeliło - a mi się przy każdym porodzie podnosi! Jeju jak ja lubię wspominać swój poród! A co do czytania - to ja poza BB nic nie czytam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Paulinko a odciągasz katarek??? Współczuję Wam...mnie też to pewnie wkrótce czeka...tzn. katar też już mamy, ale nie jest źle póki co....

Lil odciągam, psikam i cudy nie widy, ale leci jej jak woda...nawet moje spodnie dostały bo przechodziła obok i mi się do nóg przytuliła;) a dostałaś w ogóle mojego maila ze zdjęciami szafy???bo kurcze już zgłupiałam, czy wysyłałam...

Wiolu a ty dostałaś wczoraj wieczorem mojego maila???

Rureczko koopa????

Paulinko dostałam i przepraszam, że nie odpisałam od razu - żyję w takim pędzie, że zapomniałam - ale zdjęcia i szafa super!!!!!!!! I jaka pojemna!!!!!!!!

Paulinko dostalam , odpisze jak tylko sie ogarne z meni na niedziele i zrobie liste zakupow i zrobie zakupy i odbiore Iwe z przedszkola i ...:sorry::szok:

Lilus cos ty ? zwariowalas? jaki wstyd? ja jestem zla na siebie ze chodze i szprzatam i wymyslam , moglabym ten czas o wiele lepiej wykorzystac

spokojnie Lil, mimo bałaganu tam panującego, uwierzysz,że tam mieszczą się rzeczy naszej 4 +ręczniki i pościele???

ooo Maja ziewa, chyba ktoś tu śpiący się robi...a tak zaraz przecież 10!!!znikam na chwilę pobawić sie z nimi, będę ok.11,pa

Wiolu spokojnie, ja to łażenie i robienie wszystkiego nazywam natręctwem niespokojnych rąk- ciągle muszę coś nimi robić;)) mąż jak wczoraj wrócił z pracy to był w szoku,tak mu jeden pokój przemeblowałam;))

reklama
Do góry