reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Bry :)

Wspolczuje nocek kolezanki!

Kocurku:-D moze przyjmij zasade jak moj m. 5 rolek papieru w szafce oznacza, ze juz nie ma papieru i tzrzeba kupowac :) czasem mamy zapas jak na wojne.

A made to pewnikiem zalatana miedzy zlopkami, kupami i V :)

reklama
Hahaha Monia! DOBRE! Mogę Ci jeszcze kota dorzucić! Nieźle grzeje i ma wibracje!!!!!!!

A u nas mała oczywiście płakała - być może zęby...nie wiem, bo już daaaaawno tak nie było....ona ostatnio w stresie może być, bo między dwa mieszkania podzielona....nie wiem sama...ale kolejnej takiej nocy nie przeżyję!

Poczku i NIIIIIIIIIIC?

dzien dobry
kocie zazdroszcze pasji i checi zycia... ja na nic nie mam czasu, ciage tylko domowy kierat, a teraz od czasu jak Iwa poszla do przedszkola to juz w ogole nie umiem sie zorganizowac, a niestey w glowie mam tak na...ze w domu musi byc posprzatane, ugotowane, dzieci nie moga chodzic samopas i tym samym moj wolny czas to 10 min kapieli, a jak dzieciaki zasna to peden gnam do lozka bo padam na pyszczadlo.wiec o hobby nie ma mowi za bardzo przytlacza mnie szara rzeczywistosc.

o a teraz musze wymyslic co zrobic na niedziele , bo bede miec ze 30 osob. musze jechac zrobic zakupy a pada i Frania mi szkoda targac ze soba.

A ja to nie zasne jak mam cieplo w stopy. Musi byc zimno :) koldra od kostek po szyje :-D I nic mnie nie moze dotykac, ani maz, ani pies, ani kot. Noc jest, poki co, tylko i wylacznie MOJA.

Lilu
no nic. Chociaz w nocy budzily mnie jakies mocniejsze skurcze i od polnocy siku bylam 4 razy i plecy bolaly i pachwiny bolaly. Plecy i pachwiny bola caly czas. Smialam sie sama z siebie, bo nawet przy tych bolesniejszych skurczach nie mglam sie dobudzic, a rozum podpowiadal, zeby moze liczyc jak tak boli alechyba zasypialam siegajac po telefon... :)
plus jesttaki, ze te noce robia sie coraz bardziejsze, wiec moze jednak ejst szansa na Zosie do konca tygdonia.
a najlepsze bylo, do tej pory nie wiem co to... Taki dzwiek i uczucie jakby cos mi w brzuchu grzmotnelo, uderzylo i peklo. Nie umiem tego opisac. Przestraszylam sie i sobie myslalam z jednym okiem otwartym, ze moze to wody pojda zaraz... Ale nie poszly. Za to zosia znow sie momentami bardzo wiercila az bolalo!

POCZKU :-D:-D A kiedyś, jak nie było papieru, to się miętoliło płachty Wrocławskiej, aż się robiła mięciusia milusia :-p No ale gdzie ja teraz papierową gazetę uwidzę :eek: Chyba w McDonalds :-p

Haha!
ja dostaje codziennie kilka eeklamowych i dzielnicowyc gazet do skrzynki na listy.
Dacie rade do przyjazdu almy :-D Na bank masz jakies ufolkowe chusteczki, pieluchy tetrowe 1 w koncu do tego sluza! :-D:-D:-D

dobry, to widzę,że resztę koleżanek też dopadło przeziębienie???kurcze ja jutro moich łobuziaków chyba wezmę do przychodni na przesłuchanie, no ewidentnie pogoda nie służy nam
nocka w miarę, dzieci spały jako tako, ja też, nafaszerowałam się ibupromem na zatoki i jakoś poszło

zdrówka dla koleżanek!!

Wioluś wstyd mi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Moje dzieciaki prawie cały czas latają samopas a w domu syf....z obiadami też kiepsko...A w ogóle to jestem dumna z Iwci, że tak sobie z przedszkolem ładnie poradziła!!! W szoku jestem!!! Mój Maciuś to do grudnia ryczał w przedszkolu....a ja myślałam, że on taki odważny.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y: oj wstyd mi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Paulinko zdrówka w takim razie!!!!! Jeju jeju sezon jesienny otwarty widzę!!!!!!

Poczku dobrze powiedziane - PÓKI CO! :-p:-p:-p:-p A co do przepowiadaczy to już czas najwyższy!!! Może nawet dziś! Oj by mi się ciśnienie podniosło!

Aha Kocurku - u nas się NOWOŚCI miętoliło...jak ja tego nie lubiłam...myślałam GDZIE MÓJ UKOCHANY SZARY PAPIER ŚCIERNY??? :-p

WIOLU doskonale rozumiem, że od kieratu można nawet depresji się nabawić... :sorry: Wiesz, ja też łapię tylko chwile na to, co mnie interesuje - tu 5 minut, tam 2 minuty, czasem Ola się czymś zajmie i nawet 15 się uda :-D
Mam kilkadziesiąt kart pootwieranych i podczytuję sobie cały dzień to i owo ;-)
A wieczory też nie są moje :sorry: bo Ola idzie spać późno... ale czasami się nie daję zmęczeniu i posiedzę godzinę, dwie, jak już mała zaśnie, bo wiem, że mi to dobrze zrobi, nawet kosztem snu. Ale tak jest dopiero od miesiąca :-p Buziak :-)

reklama
Lilu - tobie by sie cisnienie podnioslo? Ha! Mi by wystrzelilo :-D Na wszelki wypadke w takim razie moze sie troche zdrzemne jeszcze ;-)

A a'propos macierzynstwa i hobby czytalycie w wysokich obcasach polemike o "wozkowych babach"?

Do góry