reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Jestem:)

Wiki się w nocy wierciła i turlała po łóżku i krzyczała przez sen... ehhh

Kocie Ola ma pierwszy raz katar??????????????? Wow normalnie pod wrażeniem jestem!!!!!!!
Nasivin soft świetnie działa.
U nas też czapki panna nie chce ale zawsze mam bluzę z kapturem więc jak bardzo wieje to kaptur jej narzucam, a jak zajęta czymś to czapkę wkładam i tak w kółko:))

Rurka ja do marchewki ubierałam ciemne ubranka:cool2: u nas też było plucie obiadkami i deserkami na wszystkie strony... a ja załamywałam ręce że mi się dziecko zagłodzi jak pójde do pracy... Jak nie chciała deserków to dawałam w siateczce jabłko, marchewkę itp i kasze łyżeczką.... Potem zupki z kleikiem... Ziemniak jest smaczniejszy niż marchewka....

Lil porażka z tym przedszkolem! Jak by tak mojemu maluchowi ktos zrobił to bym zrobiła awanturę i do gazety poszła albo nie wiem co jeszcze... Jak tak można z dziećmi???!!!
Dobrze że Maciuś tam nie poszedł:)

Nie wiem co jeszcze....

MONI no chyba pierwszy raz ma :confused: chooociaz... raz chyba jej z noska leciało, ale dzień, dwa i nic nie pamiętam, ale chyba tak było, bo po cóż bym trzymała w apteczce nasivin właśnie? :eek: Kaptur też ZAWSZE zdejmuje :dry:

MONIA _ kiedy Ty się wyśpisz????????????????????????????????????????????

Poproszę Murzynka do kawy, dziś sobie niczego nie odmówię, jako że spałam może z godzinę :confused2::-p

Kotek ja żem się wyspała w sobotę:-):-) Tylko się nie chwaliłam:)
Usnęłam z Młodą o 20 i obudziłam się na chwile o 22, zjadłam i poszłam dalej spać:) A Młoda grzecznie obudziła się tylko 2 razy i o 6.30 wstałyśmy:)) Także ta dzisiejsza noc tak tylko delikatnie mnie wymemlała:))

Boogie mi tez murzynka proszę!!!

A tak wogóle to siem obkupiłam w sobotę fantastycznie!!!!! Młodej kurtkę taka na cienkiej podszewce i płaszczyk przeciwdeszczowy taki zwijany w torebeczkę (za całe 6.5:) i przy okazji konia na biegunach znalazłyśmy!!! za 30 zł w komisie:)))

RURECKO Made ma troszkę spraw do pozałatwiania plus te wszystkie dzieci ogarnąć :rolleyes2: plus praca (??) Pewnie wpadnie, jak złapie oddech :-p A nie wiem, czy ma internet, na razie Jej nie będę zawracać gitary, niech sobie spokojnie działa :sorry2:

No MONIA gratki zakupów! Nie ma jak coś kupić w zadowalającej cenie :cool2:

reklama
EWCIU tylko, że o ósmej rano był ziąb, a Oli katar leciał jak woda, a czapka KATEGORYCZNIE NIE CHCIAŁA być na głowie :sorry2:

Kawka nr CZY!

Nie, CZTERY!!!

Do góry