reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Lili dziękuję. Pokarze mu jutro albo pojutrze jak sie odbrażę:-):-) albo dziś jak mnie ładnie przeprosi. Bo tez o tym bankomacie myślałam...
A rozmowę potraktuj sobie jak trening:)) Zresztą kobiecina cie nie zna więc możesz udawać np biedna niezaradną życiowo mamusię, nad takimi sie litują to może Macius dostanie miejsce?? Z całego serca życzę:))

Asionek dużo kofeiny:)) Zreszta w pracy jak mam robotę to ożywam, a jak nie mam to udaje że pracuje i troszkę się regeneruję:)) Tyle że ostatnio przez te nocki popołudniami mam strasznie mało cierpliwości na marudzenie Młodej ... i potem zła na siebie jestem...

reklama
Lili glowa do gory bedzie ok !!! a noz sie uda ? nigdy nic nie wiadomo :))) trzeba wierzyc :)

Monika masz sie z tym prezentem :/
mi to juz kawa nawet nie pomaga ehehe
sa dni , ze musze sie z malym polozyc , bo jak nie to padlabym na pysk po poludniu....

a gdzie reszta kawoszek ? :) spia ? :szok:

KOSMOSIE słuchaj! Dziś marzę o dostaniu szansy na przedszkole dla Maciusia!

Oraz przepowiadam wszystkim moim Koleżankom (ze mną włącznie), że będziemy wiecznie piękne, młode i bogate! A nasze dzieci będą pięknie i dużo spały, wspaniale jadły i robiły jedną koopę dziennie! Dobry humor nas już nigdy nie opuści! I żaden komar nas tu bzykać nie będzie! NIECH TAK SIEM STANIE!

To był mój post nabmer fajf tałsent! :-):-):-):-):-):-)

LILU!!! O! I o to właśnie chodzi!!! Czeba wysyłać marzenia w KOSMOS, nie wolno ich zatrzymywać......prawda KUOTKU? :-)
Pięknie to napisałaś.....jeju, i ta jedna KOOPA :zawstydzona/y: szał ciał! :-D:-D:-D)))

KUOTKU - u nas dwie pobudki i zwisający glucior :eek: a teraz marudzi, ale to chyba z głodu już :eek: no i suszyłam włosy na głowie, bo wiesz, że mam dzisiaj urzędowy lansik :-p

reklama
Do góry