reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

asionek! u nas tez! chwile popadalo, grzmi i blyska ale upal jaki byl, taki jest. zadnej ulgi. wiatrak na full i probuje zasnac... masakra! zeby sie czlowiek pocil siedzac!

reklama
Dobry:)
Myśmy też wstały po 5:wściekła/y::no:

A wczoraj się obraziłam i ma teraz sam sobie szukać!!!W końcu to jego chrześniak! Ostatnio był warsztat z narzędziami to teraz byłby dodatkowe narzędzia - bo ja też uważam że fajowe. Ale nie to nie. Zobaczymy co on znajdzie! jak znam życie to przylezie jutro żeby coś poszukać bo on nie wie co....

Kotek załatwiłaś komara??:-)
Wiki myje sama:) Ale to takie bardziej jak Asionek pisał - wyrabianie nawyków. Bo ona przeleci po tych ząbkach ze 6 razy i bardziej to pastę ostatnio je:) Ale czasem mi sie uda zamienić na szczoteczki i jak ona mnie dziubie moją to ja jej zdążę umyć:))

MONI ja bym się tak zeźliła, że palcem bym już nie ruszyła w kwestii prezentu :-p

Komar zdechł, myślał, że może mie bzykać po pokoju całom noc...???? :oo2: Niedoczekanie jego!

hej :) u nas pobudka po 7 ... prysznic zimny juz zaliczony

teraz kawka :)

Pok no porazka , a ty bidna jeszcze z brzuchem :/ pamietam jak w zeszlym roku sie meczylam :(

u nas kurcze o tyle masakra jest , ze tutaj wogole nie pada !! ciagle slonce , zero chmurki , o burzy moge pomarzyc :cool:
juz chce listopad w koncu odetchniemy :)

Monia , Kotek wspolczuje pobudek o swicie , jak wy pozniej dajecie rade caly dzien na nogach byc ? ja ledwo o 7 wstaje :/

Jeju próbowałam doczytać ale z nerwów mam tak ściśnięty żołądek, że szok. Jadę dziś do przedszkola koło nowego lokum na rozmowę z panią dyrektor...o ile spotkam się z panią dyrektor to wiem, że usłyszę, że nie mam szans, ale jednak pojechać muszę. Dla treningu...I wiem, że Maciuś w tym roku będzie siedział w domu, bo nie stać mnie płacić 500 zł za przedszkole prywatne. Wiem, że osiwieję przez ten rok i nie ma opcji, żebym szukała pracy. Wiem, że Maciuś będzie się w domu nudził i dokuczał z nudów małej. Rety co ja wygaduję, wypisuję :oo2::oo2::oo2::oo2::oo2::realmad::realmad::realmad::realmad::realmad::realmad::realmad::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::growl::growl::growl::growl::growl::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::errr::errr::errr::errr::errr:

Monia to może ten bankomat skarbonkę??? Mój Maciuś by oszalał....

http://allegro.pl/rewelacja-bankomat-maly-bankier-najtaniej-i2570288236.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry