reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

Made o bosze i co tera? co to bedzie jak Kot to przeczyta? toc ona gotowa mi nastrzelac:szok:
dziekuje kochana , ja tez cie kocham.wielki i soczysty w same czolko;-*

rureczko a u nas tzn u Franka snu w ogole brak, kreci sie , marudzi , sprezynuje, teraz mu karuzele wlaczylam i licze ze padnie

Lilus samochodem, naszczescie ta 6 latka juz sie zalapuje na podniesienie i Fotelika nie musi miec.ale smiesznie wygladalam bo spokojnie dzieciaki moglu by ujsc za moje , 6 lataka, 2x3latki i Franio:-)

reklama
Rureczko nam jak narazie Franio przy karuzeli pada czesto, na macie zasnol raz , a po kompaniu i jedzeniu to zawsze zasypia sam w lozeczku . grzeczny z niego chlopczyk:tak:

Made bo wiesz ja to sie boje... Lil porywcza nie jest i chyba zazdrosna o mnie nie bedzie ale kto wie co Kocurek zrobi:-p
jak chlopaki?
jestem dzis super zadowolona , spodnie sobie kupilam, i lakiery 2 do paznokci -czyste szalenstwo:-)i zostalo mi w portfelu 6 zl :-D:-D:-Dale to nic maz dzis ma wyplate:-p

Franio spi:-)

Ostatnia edycja:
Wiola - KUOTEK też zazdrości wyzbyty :sorry: niestety..........
Możemy wobec tego szaleć do woli :-p no chyba, że LIL tupnie nogą na ten nasz romans :-D)))
Jakie spodenki sobie kupiłaś? Lakierem też się pochwal ;))

reklama
Do góry