reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

rurecka - BRAWO! Teraz na palcach i nie oddychać :))))) Oby pospała :sorry:

młodamamusiu - ależ urósł Rafałek :-) Fajny chłopczyk :)))
Dobrze, że idziesz do szkoły, wiesz, że bardzo Ci tu kibicujemy ;)

ewciu - tylko daj proszę znać......bo co trochę paczę i czekam kiedy szampana otwierać :))

reklama
ewcia - to może jej nie tykaj, co? :sorry: No nie wiem.....ja bym chodziła jak nakręcona.....i bardziej jak automat:zawstydzona/y: Na samą myśl ciężko mi się skoncentrować :)) No nic.....czymamy kciuki dalej.....

ewcia - ja bym się jeszcze nie smutała Kochana.......Ze mną też się kiedyś kobieta umówiła, że zadzwoni do południa i nie zadzwoniła......a też był to piątek. W poniedziałek telefon i przepraszający głos pani w słuchawce, że zupełnie zapomniała ;) Mam nadzieję, że do Ciebie też zadzwoni.......:))))

ewcia - nie poddawaj się! Ja też w trakcie szukania pracy.......takie rozmowy zawsze czegoś uczą, nie podchodź do tego jak do porażki życiowej, widocznie to nie było dla Ciebie, sama mi przyznasz wkrótce rację :))

reklama
Made, tak, tak... ja wiem, ze nie dla mnie... w ogóle cudem było, że mogłam pójść tam na rozmowę... Ogólnie wiedziałam, ze nie mam szans, ale jednak miałam nadzieję... i nadal jestem w czarnej du***

Do góry