reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Hahaha Made! Z takom piłkom to ja drużynę piłkarską mogę mieć!!!!!!

Rureczko ale jaja z tymi butelkami....a sprawdzałaś z nowym smoczkiem?

Lili, chyba nie chcesz wiedzieć jak ostatnimi dniami moje dziecię zasypia:sorry2:

i co jeszcze? Nie pamiętam:zawstydzona/y:

idem siem wykompac i jestem z powrotem:tak:
a nie! Jeszcze muszę komary powybijać:eek:

i w ogóle coś mi małego uczuliło:eek: całe plecy w "suchych" plackach:eek:
całe szczęście, że mam zyrtec w posiadaniu...

USPANE USPANE!!!! I nawet nie ma 21 jeszcze:)))))
Ale to praca zespołowa dziś była... Tyle ze tata padł w połowie....

LILI ja usypiam tak że ok 19 jest kolacja - kasza albo kanapki (chociaż wczoraj panna wyjeła ziemniaka z pojemnika i sobie zażyczyła żeby na kolację ugotować i nwet 2 zjadła!) potem kąpiel, mycie ząbków, przebieranie.
I do tej pory było tak że sżłyśmy po tym wszystkim na nasze duże łózko i się tuliłyśmy i cycowałyśmy. Czasem czytałyśmy jeszcze książkę. Czasem sobie jeszcze połaziła po łóżku i pogadała. Ale zwykle po ok 30 min takiego łażenia, cycowania i tulenia, przyklejała się do cyca albo do poduszki i zasypiała..

Teraz to wygląda tak że po wszystkich czynnościach pielęgnacyjnych dzieć napije się cyca po czym ucieka z łóżka i zaczyna się bawić wszystkim co znajdzie - przymierza ubrania, myje podłogę, układa swoje brudne ubranka w koszu, czesze psa itp... no i gada albo śpiewa albo sobie życzy książki do czytania (muszą być trzy chociaż tylko 1 ma obrazki i tylką ją czyta)
I moje usypianie polega na ograniczaniu przestrzeni, najpierw żeby nie wyłaziła z pokoiju, potem z łózka aż wkońcu taki kącik robię mały i ona tam się turla i gada aż padnie - oczywięcie cyc i różne próby uspania w międzyczasie....

Także jak widzisz lekko też nie jest ale Twoja piłka ciągle mnie przeraża....

Idę szukać dalej dresów.... bo sobie uświdomiłam że fakt kupiłam okazyjnie i ładne ale wszystkie będą za duże tak na już... bo przecież dresy mają większą rozmiarówkę... więc jeszcze z jedne na 74 kupię....

MADE Powodzenia życzę:)) Zdaj jutro koniecznie relację!!!

EWCIK &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

KOCIE współczuję potforrrufff. Jak Oleńka? Uspana już??

Yyy... a gdzie to kuleżanki się podziały:sorry2:

ja już mam wsio porobione, poza wybiciem komara:eek: nie mogłam francy znaleźć:sorry2::eek:

EWUNIU ja wybijam elektrycznie :sorry2: co do jednego!

MONI Ola padła.... :-) a ja powinnam się wreszcie wykąpać, ale nie mam jeszcze siły, może ją znajdę zaraz :-p

reklama
Do góry