reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Ewcia ja planuję krupnik i kluski ziemniaczane z twarogiem. Zaznaczam, że PLANUJĘ - czy z tego jakiś hamburger nie wyjdzie to nie wiem....

Kocurku
co za sen! I Ty chciałaś o batmanie a sama masz takie atrakcje do opowiadania!!!!!!!! :szok::szok::szok:

Poczku jeszcze troszkę i poczujesz się znacznie lepiej! Wszystko odpuści! Jeju jak człowiek wtedy docenia ten cały komfort, że może jeść i pić co chce i nic mu nie jest! A w nocy można się w kłębek zwinąć!

Czy tylko mi się wydaje, że nasza parówka yyy paruffka jest odbierana tak, jak nieszczęsny Marian? Czy mam urojenia? :eek:

CELEBRYCKA potrzebna od zaraz i to duuuuża! Nie sądziłam, że jeszcze mamy wiernych widzów :-p Hip hip! Hurra!

Proszę konsumować z należytą ostrożnością, bo są tacy, co Wam życzą jej w gardle stanięcia, a nie ma nic gorszego, niż utknięta parówa, tak myślę.... bo ja nie jadam w sumie....:confused:

LILUŚ no sen to był okropny bardzo............... horrorowaty :baffled:

Kocurku???? :szok::szok::szok::szok: Sprecyzuj proszę, bom teraz ja strapiona!

Pisałam coś o parówce, która w gardle stoi, ale mogem pomóc przepchnąć jakby co.....:eek:

Witam, witam i o Celebrycką pytam :-p

Kochane!!! Śnili mi się KOSMICI :eek: ale nie żeby jakieś sympatyczne ludziki, nie, nie........to była straszna wojna między nami,a kosmitami.....dysponowali strasznom broniom :szok: wysysali z nas wszystko :eek: tak siem bałam, że aż mnie dzisiaj mięśnie bolą od zaciskania :eek: a pęcherz to mi chyba wysiądzie.....bo w tym śnie bałam się siusiu ze strachu zrobić żeby mnie nie usłyszeli oni :eek:
Muszę ochłonąć........:sorry2:

moniu - coby Ci się śniło!!! :-) Poproszę o melduneczek z tego wypadu :-p

KUOTU! Że niby mamy widownię??? Ale, że KTO? Też chcę mieć PARANOJE......muszę się czymś zająć bo mnie się goopoty śniom :oo2:

HAHAHAHAHA Made! Przepraszam!!!!!! Wiem, że się bałaś, ale opisałaś to tak kosmicznie, że pokładam się ze śmiechu!!!!!! Utulę jakiem matka!!!!!!!!

Kocie a nie - takiej parówy to ja nie przepchnę więcej! :-p:-p:-p:-p

reklama
KUOTU!!! Ja miałam pierwszy raz z nimi KONTAKT i......wolę żeby Łazik nie grzebał za głęboko :eek: niech wraca z próbkami ino samej skorupy marsjańskiej :)))) Żadnych żyjątek!

A kiedyś to miałam taki sen, ze go pamiętam do dziś.......:zawstydzona/y: Jak się kiedyś odważę, to Wam opiszę :-p
KUOTEK, a co z tymi paczącymi? :sorry2:

Do góry