reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

hmmmm ciężkie pytanie, dawno się nikt za dużo nie udzielał,
Nat Asionkowy zaczął do żłobka chodzić i planują przeprowadzkę, bliżej morza;))
Emyly na bieżąco pisze
Lil sprząta i sprząta, MAciuś dalej z uszkiem walczy

a reszty nie pamiętam, wybaczcie;-)

reklama
Hej! :) my dziś w domu do 16, potem mamy parę spraw. Ola mnie męczy, na krok nie odstępuje nigdy hehe

To na którą ta herbatka? ;)

Mniamm! :p Jak by co, to już częściowo zasiadam ;)
Poddaję się, łażę tylko za dzieckiem i układam i zbieram, ale Ola jest szybsza w kreowaniu chaosu :sorry: Chyba pochowam WSZYSTKIE mobilne przedmioty i tak się skończy ta samowolka :-p

Przepraszam za nieobecność. Dla mnie mocna czarna :cool2: trzeba zneutralizować zjedzoną czekoladę :-p ze stresu, na który naraża mnie mój uparty, pełnoletni syn :dry:

EMY a co będziesz czynić we Wro? :-)

yyy Kout co rozumiesz pod pojęciem mobilne przedmioty??? mieszkanie chcesz odmeblować??;PPPP u nas też wszystko ciągle w ruchu

uśpiłam teraz pannę, trochę zmarzłyśmy na zakupach, ale mam tusz dla siostry na urodziny i parę innych rzeczy z rossmana;))
i przyszła czapa na wiosnę dla małej, bardzo fajna, super do główki się układa, będziemy testować idąc po Daniela, naciągniemy kaptur na nią i powinno być git, mam nadzieję,że troszkę ją do słońca osłoni....

naleśniki na obiad robię, komu???;))) nie mam już pomysłów a przed świętami nie chce mi się szaleć z gotowaniem

ja mam nadzieję,że ta wiosna przyjdzie bo też w kwietniu chcieliśmy do Wro jechać!!!!grrrrrrrrrrrrrrr

reklama
yyy no ja sobie myślę o tych eee kocykach, poduszkach, krzesłach, stolikach, ZABAWKACH!!!! :-D

Oo wszyscy do Wro w kwietniu? :eek: Dajcie se spokój na razie, bo tu ni ma co robić w ten ziąb :-p

Naleśnika też poproszę. Biorę wszystko jak leci, ostatnio tyle ganiania, że jem za trzech w locie :D

Do góry