reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

hmmmm ciężkie pytanie, dawno się nikt za dużo nie udzielał,
Nat Asionkowy zaczął do żłobka chodzić i planują przeprowadzkę, bliżej morza;))
Emyly na bieżąco pisze
Lil sprząta i sprząta, MAciuś dalej z uszkiem walczy

a reszty nie pamiętam, wybaczcie;-)

reklama
Hej! :) my dziś w domu do 16, potem mamy parę spraw. Ola mnie męczy, na krok nie odstępuje nigdy hehe

To na którą ta herbatka? ;)

Mniamm! :p Jak by co, to już częściowo zasiadam ;)
Poddaję się, łażę tylko za dzieckiem i układam i zbieram, ale Ola jest szybsza w kreowaniu chaosu :sorry: Chyba pochowam WSZYSTKIE mobilne przedmioty i tak się skończy ta samowolka :-p

Przepraszam za nieobecność. Dla mnie mocna czarna :cool2: trzeba zneutralizować zjedzoną czekoladę :-p ze stresu, na który naraża mnie mój uparty, pełnoletni syn :dry:

EMY a co będziesz czynić we Wro? :-)

yyy Kout co rozumiesz pod pojęciem mobilne przedmioty??? mieszkanie chcesz odmeblować??;PPPP u nas też wszystko ciągle w ruchu

uśpiłam teraz pannę, trochę zmarzłyśmy na zakupach, ale mam tusz dla siostry na urodziny i parę innych rzeczy z rossmana;))
i przyszła czapa na wiosnę dla małej, bardzo fajna, super do główki się układa, będziemy testować idąc po Daniela, naciągniemy kaptur na nią i powinno być git, mam nadzieję,że troszkę ją do słońca osłoni....

naleśniki na obiad robię, komu???;))) nie mam już pomysłów a przed świętami nie chce mi się szaleć z gotowaniem

ja mam nadzieję,że ta wiosna przyjdzie bo też w kwietniu chcieliśmy do Wro jechać!!!!grrrrrrrrrrrrrrr

reklama
yyy no ja sobie myślę o tych eee kocykach, poduszkach, krzesłach, stolikach, ZABAWKACH!!!! :-D

Oo wszyscy do Wro w kwietniu? :eek: Dajcie se spokój na razie, bo tu ni ma co robić w ten ziąb :-p

Naleśnika też poproszę. Biorę wszystko jak leci, ostatnio tyle ganiania, że jem za trzech w locie :D

Do góry