reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

hej :)

maz w domu byl wiec czasu brak ....

Paulinka jejku biedna mala :( mam nadzieje , ze juz jest lepiej i bedzie tylko lepiej :)

Emyly ja mam to samo zdanie co Paulina :) naciagaja ile sie da ...

Monia trzymaj sie kurcze moze jakis urlop ? :)

oki lece z mlalym do "zlobka" dzisiaj ma zostac troche sam i juz mnie brzuch boli :/

reklama
właśnie też tak myślałam. jejuuu czy te wszystkie wybory muszą być takie ciężkie?? człowiek tylko głupieje i spać po nocach nie może z tych błahych powodów. przewiozę Igora jezcze na próbę i w jednym i w drugim i zobaczymy, albo niech mąż zdecyduje i będę miała problem z głowy :p
a jak tam w Wielkopolsce, macie śnieg??
Asionek - trzymaj się dzielnie :)

Ostatnia edycja:
Emy a śniegu tu u nas od cholery, dosłownie i ciągle pada, choć temp. na 0 st.

ja bym wzięła ten tańszy fotelik bez bajerów bo niedługo młody będzie chciał sam pomykać na rowerku a nie rodziców się trzymać;)) więc to tylko zakup chwilowy, zainwestuj w dobry kask z regulacją, starczy na lata;)) my mamy giant i jest super, Daniel ma go od roczku a starczy mu na dużo dłużej;))

reklama
Do góry