reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

a moja zasypiała przez godzinę, ostatnio w kulki sobie leci ze spaniem

Lil DAniel też brał aeurius, przede wszystkim jak mocniej azs atakowało lub kiedy wiosną/latem się rozkichał, ale nigdy nie był senny po nim;)))

reklama
Dobry!

A ja cały dzień dzis tłumacze i mam po kokardki już!

Liluś kochana jak dobrze że jesteś:))) I bądź częściej!!!!
A Martynka to na 1 spanie sie przestawia czy w ogóle postanowiła nie spać?

Kotek żyjesz??? Ach ty bidulka jesteś z tym niespaniem Oleńkowym...

Paula wysłałam kaskę w końcu:))

Asionek dobrze że to nie jelitówka:) Zazdroszczę ciepła... ale pocieszam się tym że za to macie tam lato do kitu :-D

Ewcia między 4 a 6:szok::szok::szok::szok: chociaż tez już to przerabiałam... Trzymaj się:)

Nie wiem co jeszcze chciałam...

Godzinę później -

to samo...

eh..

Dobra. Nie ma co liczyć, zaśnie o 17 i o 18 będzie wyspana na kolejne osiem godzin buahaha

buuuuuu

KAWA!

Ostatnia edycja:
Liluś, no od tygodnia odkąd jest u siebie w pokoiku, to wstaje przed 6, póki co przez ostatni tydzień zdarzyło się tylko raz o 4 i niech tak już zostanie...

Monia, Ty już przerabiałaś, a my teraz to przerabiamy:baffled: ale nie ma co, co nas nie zabije, to nas wzmocni:-)

Kuotek, a może nie daj Jej spać o tej 17-18 a dopiero np. połóz o 20:confused: może wtedy prześpi normalnie noc:confused:

Tak spróbuję Ewuniu.. nie raz już tak robiłam i .... Ola szła spać po 22, a jak jeszcze mi dawała popalić swoją aktywnością! Dopiero o 22 zaczyna ziwać tak czy siak.
Ręce opadają

Kurcze Kuotku, twarda Ola jest :eek: to może nie dość, że nie daj spać, to jeszcze wymęcz :sorry: może dłuuugi spacer, niech pochodzi po śniegu, może to zadziała;-)

No właśnie, ona cały calutki dzień biega po domu i na dworze haha :-D tylko na godzinę ją zatrzymuję w wannie, a potem dalej biega.

Dzisiaj biega bez przerwy od 7, na moment przysiadła z herbatką i zasnęła, ale przeniosłam do łóżeczka i się od razu obudziła. Wymiękam. Ugotowałam, posprzątałam, pozmywałam, poprałam, użerałam się z psem, zbierałam zabawki cały dzień i po prostu już wymiękam
Chcę usiąść na czterech albo iść spać

Kocurku ło matko!!!!!!! Faktycznie ręce opadają....o rety o rety!!!!

Ewciu to mówisz, że mały już śpi sam w swoim pokoiku???? Jak mu się podoba???

Moniu jak u Ciebie kwestie mieszkaniowe?
U nas mała od dawna miała jedną drzemkę tylko - od paru tygodni trwała ona maks pół godziny, ale dobre było i to.....a teraz to często wcale nie śpi.....Maciuś mi ładnie spał po 2-3 godziny (do 3 roku życia), a potem 19-20 szedł znowu spać, więc dla mnie to szok teraz :crazy:

reklama
LILI mój malutki chłopczyk tez pięknie sypiał i ja nie wyobrażałam sobie, że będzie inaczej. Ola mnie zaskoczyła pod każdym względem. Wszystko jest inne, no wszystko!

Stoi teraz w swoim łóżeczku, ogląda Tutitu na moim lapku i rozrzuca wieszaczki.. matko.... nie chce nawet usiąść!

Spadam stąd, bo Was zamęczę tym monotematycznym zrzędzeniem :p

Ostatnia edycja:
Do góry