reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Ewuniu - no wspaniałe zdjęcia :))))) Kochany i jaki zdolny chłopczyk, ma pełne ręce roboty :-) Pomysł na taborecik z klocków pożyczamy!

Ja rozmontowałam krzesełko chicco (mamy takie samo) Teraz mamy niski fotelik bez tego czegoś między nogami i jest chętnie używany :)

reklama
to tylko moje dziecko nie cierpi swojego krzesełka i zaraz po roczku chciało siedzieć po dorosłemu na taboreciku???;)) ale chociaż powiedzcie mi,że tylko nie moje nie śpi teraz;))????

Kout na Was można liczyć;))) a przesyłka może dotarła do Was???

ja czekam na kuriera....nerwa mam bo w przesyłce od teściowej ma być strój na jutrzejszy bal przebierańców dla Daniela...a jak nie dotrze??????

PAULI - przyszła, dopiero teraz rozpakowuję :)

Tak na styk te ubranka! Ale to dobrze, bo mam już zapas większych, a na teraz akurat mam niewiele :) Jutro się cykniemy na biało-granatowo ;) Ale wiesz co, chyba najbardziej cieszą mnie bodziaki :-D bo najbardziej potrzebowałam właśnie takich i to białych :-p Dziękujemy!

nie ma za co Kout, ta kurteczka jest trochę obłudna wiesz?? wydaje się na styk a starcza i starcza na dłużej, bluza jest już dużo mniejsza, a takie bodziaki to klasyka w szafie, w sumie to był 3pak ale jedną parę, bardziej eksploatowałam i zostawiłyśmy sobie pod sukienkę;)) wredzioch ze mnie;))

oki, dziecko samo się pokłada do spania, idziemy po Danielka, może zaśnie po drodze....

kurka, wyszliśmy na spacer i trzeba było wracać po 15 min bo wszystko mokre, sypie i sypie. No nic, jakoś przetrwamy cały dzień w domu
Paulina - nam do spania też dalekooooo, a za co Danielek bedzie przebrany??
hahah, Igor NIGDY w krzeselku nie chciał siedzieć. Jak je to musi cały czas chodzić, chociażby w kółko, gryz i rundka do okoła pokoju, a dopuki nie chodził to był wrzask :/
Ewcia - przystojniaka masz domu jak się patrzy :)

reklama
Do góry