reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

hej :)

musialam dzisiaj zakupy miesne poczynic , bo ja kupuje hurtem porcjuje i mroze co by nie latac ciagle po sklepach , bo u nas miesnych nie ma , a przepraszam sa ze 2 , ale araby je maja i jakos tak kurcze nie bardzo tam chce kupowac ....
i tak dzionek zlecial :)

Natul poszedl gdzies sie skitral rano , wrocil z obdarta twarza , cisza byla i nic nie plakal wiec ciekawe co sobie zrobil ? pozniej przywalil w czolo kuchenka mikrofalowa z takim impetem ja otworzyl , no dziecko nie szczescia hehe

odkupilam mu ten bidon co wyrzucil na jezdnie ...

Kotek malo spi Ola .. bardzo malo wsumie , nie dziwie sie , ze ty zmeczona :( chociaz zebys wieczory dla siebie miala !!
moj wczoraj spal super to ja kurcze spac nie moglam do prawie 3 :angry::wściekła/y:

Paulinka jak bylo w Ikea ? upolowalas cos ? jak bluzka ? :-D

Emyly fajne te spodnie sa :)

Ewcia kope lat !! nie martw sie napeno jest ok z zabkami !!!

a gdzie Lili ???????????????...............

reklama
i znowu to zrobiłam!!!!!

wydałam więcej niż planowałam w ikea:-D:-):-D ja to się mam;))

bluzkę odchorowałam, za duża i za krótka jak dla mnie;)) dzieci wykończyły mnie w CH, biegały jak oszalałe...weszłam z nimi na chwilę do H&M ale zaraz ratowałam się ucieczką bo Maja mi uciekała, nie wzięliśmy wózka i tu dla mnie nauczka....ale w innym H&M już szybko sama weszłam i kupiłam jej białe bodziaki na 92 (wielkie)) i cudny granatowy kardigan/sweterek na 92;))za całe 29.90zł a przekonałam się że takie coś bardzo się przydaje, mimo zejścia dwóch tych sklepów nie trafiłam sukienki z kotkami na 92cm, same za małe były a dalej jej chcę!!!!

Moniu pisz mi jutro adres, mam fartuszek dla małej!!

i co ja jeszcze miałam....dzieci wykończone właśnie padły;)) cud że nam w aucie nie padły, Daniel był blisko ale zajęliśmy go zgadywankami i mu przeszło...po powrocie do domu zaś bawiły się w gotowanie;)) wiadomo- zakupione w ikei akcesoria trzeba było przetestować;)

aaaaa w ikea, w kąciku przecen był stolik pod tv hemnes, ten co chcemy, zamiast 450zł za 340zł....ale nie wzięliśmy bo przed wypłatą jesteśmy, w sobotę M. musi znów na uczelnię jechać więc zobaczy czy jeszcze będzie;))

Dziś będzie chudo :-p

Bo wczoraj zjadłam o 24 nielegalnie chipsy :/ Teraz żałuję, ale co z tego.. już się stało :unsure:

Takie ceny i cuda w H&M ????? Trzymajcie mnie z dala od tego!!!!

I Hemnes był??? Jacie! Jaka szkoda!! Ale może poczeka na Was :-)

Witajcie :)

Idę po kolejną kawkę..

reklama
Witam :-)

w końcu z kompa :-)

Kuotek, wiem, wiem, że mam zaległości z fotkami, ale nie dam rady przewertować ostatnich dwóch mięsięcy wątku....
także proszę o wybaczenie...

chwila odpoczynku, póki Mały zasypia...

Komu pączka, komu faworka?

Do góry