reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

A dziękuję dziękuję... szaleństwo nocne było że hoho! :-p
Ola standardowo padła 22.16
Ja się rozbudziłam usypianiem (paradoks :/) weszłam na kompa i zeszłam o 24, a zasnąć nie mogłam do 2 :dry:

reklama
drugie pranie wstawione, szklanki się piorą, jęczybuła sam nie wie czego chce, dzień jak co dzień
o właśnie Paulina, przypomniałaś mi o bibliotece - czas się tam wybrać
Kot - a jak się udało wczorajsze przyjęcie

ufff zasnęła...ale ile namarudziła to jej ...

byłyśmy w bibliotece, Maja ma książki z kubusiem, Daniel z bolkiem i lolkiem a ja parę dla siebie, Maja fajnie sobie książki wybiera w czytelni;))) idzie paść ze śmiechu;))

hej :)

ja jestem , ale zaraz ide lezec !! normalnie padam , moje dziecko chce mnie wykonczyc :/ zamienia sie w diabelka ...
dzisiaj wrzucil na jezdnie swoj bidon z woda pod samochod jadacy :/
juz nie wspomne , ze ciagle cos chowa i nie mozemy znalezc i ogolnie wscieka sie okropnie :cool2:

mi na szczescie przeszla choroba :)
dzisiaj szukalam ze znajoma wozka jakiegos dla jej malej spacerowego i kurcze nic wsumie nie znalazlysmy w sklepach tutaj kicha na maksa trzeba neta wertowac hehe
moze macie cos co mozecie polecic , nie za drogiego ?

Monia gratki !! jak mala przezyla ? :) pisz , pisz ja czerpie info przed tym wielkim krokiem ehe

Kotek o nieprzespanych nockach nic nie mow ... dziwne , ze ja jeszcze chodzic daje rade ;-)

buziaki dla reszty bandy ja sie zmywam na kanape :)

Ola w dzień nie spała, usypiam ją teraz od dwóch godzin, dałam sobie właśnie spokój.... siedzimy w łóżku i się bawimy :sorry2:

Cały dzień zaganiany :/ i chyba nic więcej nie chciałam powiedzieć..

Aha :) My też się wybieramy do biblioteki! Ja muszę przedłużyć trylogię o Marsie (ciekawe dlaczego :p) no i jesteśmy na etapie książeczek już od dawna - najlepsze są te o zwierzątkach i jedzeniu :D

ASIONKU ja już nie mam słów normalnie na to niespanie, pobudki itp. :(

I co mnie najbardziej cieszy to to, że Ola, mimo swego dynamicznego charakterku, potrafi się pięknie w łóżeczku sama skupiać na oglądaniu książeczek :)))) Rano oczywiście, zaraz po butli ;) bo później do łóżeczka już nie wchodzi..

reklama
Witam drogie kuleżanki.
Wybaczcie nieobecność, ale po nowym roku nie potrafiłam wszystkiego ogarnąć, a teraz zaraz będzie miesiąc jak jestem bez neta. Pozdrawiam każdą z osobna, buziaki

Do góry