reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Dzień dobry :)

Dręczy mnie wizja powrotu do pracy hehe ;)) Najbardziej mnie dręczy to, że Ola zasypia ok 22, więc nie mam teoretycznie kiedy się przygotować - a na przygotowanie lekcji na następny dzień i poprawienie prac, testów itp. (a jeszcze trzeba siebie wylansować!:p) potrzebuję ze dwie godziny dziennie.. no cóż, mam tylko nadzieję, że jak będzie musiała wstać o 6.30 (jakoś o 7 będziemy wyjeżdżać), to tak się w dzień namęczy, że padnie wcześniej. A z drugiej strony, jak panie mi ją wyśpią w tym przedszkolu, to nabierze sił i co wtedy...:eek:

W każdym razie wiem jedno - będzie ciekawie jak wrócę do pracy :-p

ASIONKU haha a to łobuziak! :-D Zdrowiej szybko! :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
dobry....
w ciągu 2h ubrałam dzieciaki, zapędziłyśmy Daniela do przedszkola z Mają po śniegowych chodnikach, byłyśmy na poczcie wysłać przesyłkę do Koutków i w jeszcze jednym sklepie....teraz dogryzamy drugie śniadanko;))

mnie też dręczy wizja pójścia do pracy....spać przez to nie mogę

oki już 10.30. zbieram się uśpić małą, będę pewnie po 11;))

Ostatnia edycja:
Ja jestem zaganiana z lekka ;) Robię dziś imprezę dla rodziców z okazji rozwiązania przez moją mamę umowy o pracę. Walczyłyśmy dwa tygodnie z tym, ale udało się wywalczyć pieniądze za zaległy i niewykorzystany urlop itp.

Także jestem jednym okiem :)

A teraz drugim :p

Ostatnia edycja:
Kocurku gratulacje dla mamy!!!!!!!!! Super!

Ja pisać nie mogę, bo obskubuję pranie....wyprałam całą rolkę papieru toaletowego z ciemnym praniem......były tam moje ulubione czarne jeansy.......szukając w necie pomocy natrafiłam na następujący komentarz :eek::

"Koty prane być nie lubiom
smile.gif
,ale mój był.Wyprany i odwirowany.Teraz
już się z tego śmieję,ale co się napłakałam ,to tylko ja wiem.
Nadmieniam,że kot żyje,ma się dobrze, a ja przed każdym użyciem
pralki włażę łbem do środka bębna i wtrzeszczam gały co by
śierściuchowi mojemu kochanemu wirówki kosmicznej nie zrobić.
Biedak miał jazdę bez trzymanki , a ja stan przedzawałowy."

reklama
Do góry