reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

hello :) ja za niedlugo jade po zapas pampkow , ale jeszcze wpadlam :)

Emyly no to czekam na fotki :)

Lili hehe no i bez zabkow gryzl dobrze , taki lupy zjada , ze ja w szoku jestm jak on to gryzie :rofl2:

Paulinka hehe dobra ta twoja Maja :) a kotleciki znam pycha sa , dobre tez z pieczarkami !!

Kotek sliczna Ola !! lapek to u nas podstawa , a teraz ekran dotykowy od WiiU na topie :baffled: tylko S wejdzie juz go ciagnie zeby mu dac ... i to jedyny czas kiedy posiedzi na dupce hehe

oki lece wpadne pozniej

reklama
Kout ja mam złe doświadczenia z baddoxem akurat, śmierdzą jak dla mnie chińszczyzną straszną (tak zwaną)- straszną chemią śmierdzą i Daniel nowe buciki badoxx zniszczył w jeden wieczór (na weselu M. siostry) i dorobił się jeden raz w swoim życiu pęcherzy na stópkach...nie miałam skrupułów by je wyrzucić po weselu...
ja tych bucików już nie kupię....oczywiście są tańsze, do złudzenia czasem przypominają te bucki z lepszych firm typu bartek czy clarks ale nam nie pasują.....

może inne koleżanki mają odrębne zdanie????

a tak w ogóle dobry wieczór;)

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://allegro.pl/sukienka-dzianinowa-next-92-cm-1-5-2-l-i2977784691.html

Ostatnia edycja:
Dziękujemy za życzenia :)
Tak jak myślałam, Ig w wstał 4.36 :wściekła/y: i właśnie zasnął.
Asionek - zdjęcia będą po łikendzie :)
Paulina - spryt jest cenioną cechą u dzieci :p bedzie sobie radziła w życiu
Z butami doświadzenia nie mam za bardzo, na jesień miałam takie
Sklep Minibuty.pl Obuwie dziecięce. Najlepsze butki dla małej stópki. ECCO, GEOX, NATURINO, CROCS, SUPERFIT, GARVALIN, AGATHA DE LA PRADA, BEFADO, CAYOLE - Biomecanics 112148
no i byłam b. zadowolona. Nie chodził jeszcze za dużo, ale przydawały się.
Teraz chyba też kupię z tej firmy
oo a te są fajowe
NATURINO Falcotto 609 - Granatowe Skórzane Półbuty Dziecięce - 0012006345.02.9111 0012006345.02.9111 - Buty Dzieci Trzewiki i Półbuty | MivoKids
Kot - Ola bardzo profesjonalnie wyglada przy komputerze. Jeśtem juź taka duźa, umiem czymać widelczyk, piśać na kompiutrze no chyba czas sie lozejźeć za chłopćem!

Paulina - Twoje zdanie mi w zupełności wystarczy :-p i to TAKIE zdanie!
To ja zostanę przy bucikach Smyka :-D

EMY że coooooo???

PAULI jaka sukienka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miau miaaaau :)))))))

Ostatnia edycja:
dobry;))

wróciłam z zakupów, nalatałam się jak durna za makiem i serem, ale jeszcze mam siłę by zrobić ciacho;)))

miłej soboty koleżankom;))

Kout no sukienka boska!!! spróbuję upolować dla mojej kociary;))) lepsza taka kicia niż HK;)) a buciki z baddoxa to nam naprawdę nie podpasowały;)

hehe;)))

aaa Kout w moim lidlu są pajacyki te z weluru, skarpetki i rajtki co ostatnio oglądałaś, bodów nie widziałam;))

a w biedronce są fajne rajtki dla dziewczynek za 8.99zł;))

żeby nie było, udało się;))) choć w połowie pieczenia piekarnik mi zgasł (mam na gaz), i potem nie wiedziałam na ile faktycznie ciasto jest upieczone....dopiekliśmy i jest git, robiłam z połowy porcji;)) dzieci też jedzą, oto dowód;)
Zobacz załącznik 534500

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Do góry