reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Kout Ty nic mi nie mów, ona tak caaaaały dzień z tym taboretem, ja tylko siadam spokojnie na tyłku jak ona śpi na drzemce......czasami z M. sobie uświadamiamy że Daniel był duuuuużo grzeczniejszy od niej;))

a kotleciki z kuraka i sera żółtego jak widać rządzą!!;))

reklama
Ooo a to domowe, czy kupne? Nie znam wynalazku...

Maja by się chyba dogadała z Olą ;)))

To ja się pochwalę co Ola umie :p ... gdzie ten kabelek....

Kout a babcia mi fajny przepis sprzedała na kotleciki-pierś z kuraka kroisz w drobną kostkę, jajo, trochę cebulki lub szczypiorku, trochę tartego sera i mąka by się kleiło, przyprawy jeszcze;)) formujesz kulkę, otaczasz w bułce tartej i smażysz, jak czasami schabowe nam zostawało po obiedzie,to te kotleciki znikły, ledwo 3 dla M. zostały;))

Sweterek F&F Tesco, dostany w prezencie. Bardzo udany :)
Babcia niespecjalnie szczęśliwa, że Ola taka biegła komputerowo :p ale laptop jeszcze sprawny ;))

Ola załapała o co chodzi z myszką i kursorem porusza. Stąd ta minka zdziwionej małpki :D

Oho.. pan i władca tego domostwa powrócił dziś, po raz kolejny, słyszę bramę ;) Ale nie wychodzę z sypialni, bo ufolek przysnął..... :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry