reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
nie doszły Kout.....niby pani się nie zorientowała że sprzedane i przed wczoraj priorytetem słała...jak nie dojdzie nic do jutra to żądam zwrotu kasy i tyle...

ale Maja ledwo wbija nóżkę w geoxy 21, clarksy 21 i nike 21 (takie buty ma w szafie i codziennie mierzy;))

oooooo Lil widziałaś z ilu te butki przecenione???!!!!!!!! z 99zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bierzemy?????

czarne też są 23;PPPP

aha a te butki normalnie w empiku odebrałaś??? bo doczytałam warunki dostawy i tam piszą że butki nie idą do empiku...i nie kumam już

a czy ja dobrze widzę, że te butki są wysokie na podbiciu i w miarę szerokie ??

Kurde, bo też wezmę! :eek::eek::eek: Jeszcze mi wykupicie rozmiar 23! :-p

Są szerokie, kaczuszki prawie :p A podbicie? Hmmm... są regulowane rzepami, więc nie ma problemu :)

Ostatnia edycja:
Ja bym chyba brała rozmiar 22 :-p Kurcze fajne te butki...te szare mi się podobają....bo będą do wszystkiego w sumie pasować....

Paulinko
a ta pani od papci niezła! Nie zorientowała się, że sprzedane! A że kasa wpłynęła też się nie zorientowała????? I że maile do niej wysyłałaś??? No nie wytrzymam!

A Danielek już 31 ma rozmiar??????

Ja zgłupiałam. Nie potrafię zmierzyć nóżki. Mam taką miarę z ELEFANTEN i tam wychodzi, że mała ma rozmiar 20 lub 21. W centymetrach to chyba 12. Albo 13. Hmmm.....

Kocurku
to Ty nie kupujesz??

reklama
Do góry