reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
PAULI ee tak dobrze nie było, poszła spać grubo po 21, ale i tak oglądnęliśmy film :-p

ASIONKU spanie Oli jest spaniem wyjątkowym :-D caaały czas!

Dzień dobry :)

Dzisiaj musimy się wygrzebać z zasp i przejechać 2km do Leśnicy na pocztę, potem do Lidla (są bodziaki i piżamki itp) na małe zakupki, potem jak wrócimy pójdziemy na sanki, potem trzeba posprzątać, a ok. 18 mamy gości - mojego kuzyna z Polą, starszą o prawie 4 m-ce od Oli kuzynką :)))
Ale na razie w domu zimno jak nie wiem co, ustawiłam grzanie i zakopałam się z kawą pod kołdrą, Ola ogląda książeczki i opowiada sobie fabułę ;)

Kotek niezly plan dnia :) ja mialam jechac , a tutaj leje narazie wiec nie wiem czy w domu nie bedziemy siedziec :/
a w Lidlu byly u nas tez bodziaki i pizamki i kurcze piekne potchwork !!

tez bym do lozka wskoczyla....

Nie zazdrościć koleżanki! :-p
Zaraz jak się zagrzebałam, to Ola mnie wygrzebała :-D

Komu kawy?

Nio ten patchwork cudniasty jest, ale my tylko to co potrzebne kupujemy ;))

A szelek i innych dóbr ze smyka, com zaszalała, jeszcze nie odebrałam, czekam na przypływ środków.. :)

Ostatnia edycja:
Mi mała zwykle przy wylocie powietrza (i syfu) odkurzaczowego siedzi i gmera :dry:

Zastanawiam się jeszcze nad nakładką na kibelek........ też w Lidlu jest

PAULI się robi! Latte z pianą!

Urywamy się na drugie śniadanko :)

Ostatnia edycja:
dziękuje za kawkę;))

zagadałam się z kumpelą przez tel.;))

nakładka fajna rzecz, też się zastanawiam dla Mai, bo Daniel ma własną, nocnik był fajny do pewnego czasu, ale teraz Danio siusia na stojąco a nakładka dobra jak musi coś innego zrobić, siedzi sobie ze spokojem a nie wisi nad toaletą;)))

my już po drugim śniadanku, lecimy spaciu;))

Ostatnia edycja:
reklama
Spaciu....ehh... fajna teoretyczna koncepcja, której nie zrealizujemy, a na pewno nie o tej porze :p Ola biega jak szaleniec za kotem, to ja poodkurzam ;)

Do góry