reklama
Mam pytanie do osób, które brały castangusa lub vit B6 - wczoraj wzięłam castangusa x2 i vit B6 50 mg x3 i wszystko było ok, a dziś rano znowu wzięłam takie same dawki (wszystkie tabletki na raz) i niedługo po wzięciu rozbolała mnie wątroba - już prawie 3h mnie boli Zdarzał Wam się ból wątroby po którymś z tym leków?
Ulika
Fanka BB :)
Olcia nie pomogę nie brałam.
A ja z kolei mam prośbę - jeśli jeszcze nie macie konta na OVUfriendzie a chciałybyście prowadzić obserwację objawów i tempki w cyklu proszę zarejestrujcie się przez ten link
OvuFriend - Zwiększ Szanse na Zajście w Ciążę! abonament premium się kończy i zbieram punkty na kolejny miesiąc pewnie w większości już macie tam konta bo w sumie to od Was się dowiedziałam o nim hehe ale jeśli jeszcze nie macie to please a! rejestracja darmowa jest oczywiście!
A ja z kolei mam prośbę - jeśli jeszcze nie macie konta na OVUfriendzie a chciałybyście prowadzić obserwację objawów i tempki w cyklu proszę zarejestrujcie się przez ten link
OvuFriend - Zwiększ Szanse na Zajście w Ciążę! abonament premium się kończy i zbieram punkty na kolejny miesiąc pewnie w większości już macie tam konta bo w sumie to od Was się dowiedziałam o nim hehe ale jeśli jeszcze nie macie to please a! rejestracja darmowa jest oczywiście!
Witam miałam testować w środe ale już dzisiaj zrobiłam i nie wytrzymałam bo boli mnie brzuch jakby miałam przyjść @ . Raczej tak z ciekawości zrobiłam. Niestety I kreseczka Ale może za wcześnie zrobiłam bo przez 3 ostatnie miesiące mam wszystko rozregulowało i nie co 28 tylko 31-33. Ale po tych bólach sądze, że raczej nic nie wyjdzie.
Olapalo, a czemu łykasz tak wysoką dawkę witaminy B6. Nie pomyliło Ci się przypadkiem? Dopuszczalna norma dla kobiet w naszym wieku to 1,3 mg. 100 mg/dobę to dawka graniczna, przy której zazwyczaj nie pojawiają się efekty uboczne. Ty zażyłaś 150 mg... Zażyłaś albo - wybacz - pitolisz głupoty ;-)Mam pytanie do osób, które brały castangusa lub vit B6 - wczoraj wzięłam castangusa x2 i vit B6 50 mg x3 i wszystko było ok, a dziś rano znowu wzięłam takie same dawki (wszystkie tabletki na raz) i niedługo po wzięciu rozbolała mnie wątroba - już prawie 3h mnie boli Zdarzał Wam się ból wątroby po którymś z tym leków?
Do mnie @ zawitała. Znowu jak w zegarku. Czyli witaj kolejny cyklu!
Madzia&Lena
Zaangażowana w BB
Jednak dziś nie testowałam, jutro rano to zrobię. Stresuję się, bo chciałabym zobaczyć II.. Dziś jest 46 dc, dalej bez okresu + wyższa temperatura. Śpię popołudniami a także mam mdłości, jednak tylko wieczorem..
reklama
Madzia&Lena no to testujemy jutro razem, dziś dopiero przyszły zamówione testy, więc też rano nie robiłam testu, zresztą rano wszystko wskazywało na to, że zaczyna się @, ale plamienie było tak niewielkie, że trwało chyba godzinę (choć dalej sama nie wiem skąd to plamienie, bo nigdy tak wcześniej nie miałam); zatem jeśli do rana nic się nie zmieni, to jutro z rana powtarzam test (choć chyba szanse są niewielkie, bo dziś temp. spadła do 36,6)
Podziel się: