Dzięki Karola! Ja dziś rano wzięłam tylko 50 mg, ale myślę żeby wziąć jeszcze 2 kolejne tabletki - po prostu nie brać 3 na raz, tylko rozłożyć sobie to na cały dzień. A Ty jak brałaś? I jeszcze mam jedno pytanie - przez jak długi czas brałaś wit B6 żeby pozbyć się plamień?
ola no na raz to ja ich nie brałam
pierwsze 3 dni brałam, 2x dziennie, rano i wieczorem, potem zaczęłam 3 dziennie, rano, w południe i wieczorem. Ale często zapominałam brać tej popołudniowej dawki
więc w praktyce wychodziło tak, że raz brałam 2 x dziennie, potem 3 x dziennie kilka dni, potem znów zapomniałam i było 2 x dziennie, i tak cały cykl. Plamienie w tym cyklu przyszło jak w zegarku ale trwało tylko 2 dni (a wcześniej trwało 4-8 dni).
W nastepnym cyklu (to był luty) brałam 2 x dziennie (rano i wieczorem) bo i tak bym zapominała brać w południe więc sobie darowałam
nie brałam cały cykl bo mieliśmy wtedy wypadek samochodowy i wyladaowałąm na tydzień tydzień w szpitalu z połamanym nosem, pękniętym oczodołem (i teraz wychodzą też kolejne urazy, co wizyta to "ciekawsza" diagnoza) :-(
po powrocie ze szpitala brałam wit B6 dalej i o dziwo w tym cyklu plamień nie było wcale i do tego miałam pierwszą od sierpnia OWULACJĘ
później wit B6 skończyła mi się i brałam Magnez i B6, zdecydowanie mniej tam było B6 niż w samej B6 ale plamienia już nie powróciły.
żabucha ja dziś dałam się namówić i też zatestowałam, wynik oczywiście taki jak myślałam czyli I krecha
który cykl bierzesz niepokalanek? dziewczyny ze staraczek listopadowych pisały kiedyś, że niepokalanek może wydłużyć ciut cykl.