reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Cześć

Jestem już po @ i mogę przystępować do starań. Nie było mnie bo dawno się tak w czasie @ źle nie czułam.

Widzę ,że jest tu lista z kolejnością testowania.Dopiszę się do niej za jakiś czas bo sama nie wiem ile będzie trwał mój szalony cykl.

Karotka -myślę,ze jak raz zapomnisz niepokalanka to nic się nie stanie.Ja ,jak brałam Castagnusa to tez raz zapomniałam i nic nie było.

Karola- a gin Ci powiedział ,ze już na pewno w tym cyklu owu nie będzie? Bo może jednak?

Makota-współczuję @.Ale po niej możesz zacząć nowe staranka.

Lamorela-powodzenia w staraniach.

reklama
Witam po weekendzie :-) U mnie na szczęście bóle brzucha przeszły i staranka pełną parą :tak: Jednak strasznie boli mnie gardło i mam kaszel i nie wiem co mogę wziąć, jaki syrop czy tabletki do ssania, polecacie coś?

Marti, makota - przykro mi, że @ przyszła
lamorela - współczuje i trzymam kciuki za udaną wizyte, by ten ginek podjął się prowadzić ci ciąże:tak:

karotka00- trzeba się zebrać w sobie i przyziemnie zorganizować parę rzeczy- zamów sobie testy - dadzą Ci odpowiedzi na Twoje pytania kiedy będzie owu-i pewnie ułatwią starania:)
Marti - nowy cykl to nowa nadzieja:) głowa do góry!

Fuma_Foch, gabi84- no to działamy!! trzeba zakasać rękawy i wziąć się do roboty. Ja też za parę dni zaczynam starania. @ się skończyła. Zamówione testy owu przyszły - od 10 dc zaczynam tropienie ;)

mrowka ja tez sie zgadzam, ze karotka powinna testy zakupic!!! wtedy mozna owulke zauwazyc:) zwlaszcza przy taklich cyklach!

wychodzi na to, ze teraz ja bede testowac za tydzien jako kolejna:)

Hey Kobietki :-D
Testy to dobra sprawa ja dzięki nim zaczęłam się zastanawiać czy nie mam owu co dwa cykle. Jeśli się to potwierdzi to w tym cyklu nie powinnam mieć owu - niestety. Na razie bacznie obserwuję organizm :tak: Mam nadzieję, że moja teoria się nie sprawdzi.

Marti, Makota przykro mi z powodu tej wrednej @, że się przyczłapała....
Teraz już musi sie udać &&&&&&&&
Dziewczynki zaktualizujcie się na liście :tak:

Ni-kusia- 1.07 pozytyw, betka 84,5
naaatiszon- 13.06
beti - 18.06 18.06.
ewka358 - 18.06
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)
karotka00 - 17.06 20.06
gabi84 - 22.06
AniolekBB - 28.06
Tygryseczek- 30.06
Moniqaa - 30.06 - @ 01.07
OneMoreTime - 04.07 04.07
żabucha- 11.07

Beti1986 - z tymi owulkami tak to już jest...niby wszystko oczywiste a jak trzeba to jajeczko gdzieś się ukrywa i nie idzie utrafić. Ja mam regularne cykle a właśnie podczas starań mam wrażenie,że coś ciężko z tą owulacją. Przez całe lata cykl miałam 28-dniowy (czasami 29 dni ale rzadko ) a teraz jak staram się zajść w ciążę to bach! nagle jednak 31 dni! Dlatego,żeby się nie denerwować i sobie pomóc zamówiłam testy(to mój pierwszy cykl z testami ovu będzie,nigdy wcześniej ich nie miałam),nie mam na ich temat żadnej opinii - zobaczymy co z tego wyjdzie.

Beti-trzymam więc kciuki za Twoje testowanie!!! :) a jak tam samopoczucie?

Emalia, tak myślałam,że Twój nick już mi gdzieś przemknął:tak: Wierzę,że cierpliwi zostaną wynagrodzeni:happy2:
Anika86, brak objawów o niczym nie świadczy... ja wydawało mi się miałam objawy a @ i tak przyszła , więc dopóki @ nie ma jest nadzieja:tak:
Lamorela, ja mam kłębuszkowe zapalenie nerek, ale na szczęście od 3,5 roku mam dobre wyniki (kreatynina w normie i zero białka w moczu ). Sama odstawiłam leki w czerwcu zeszłego roku (brałam encorton i cyklosporynę), bo mój lekarz nie chciał się na to zdecydować. Byłam tydzień temu na wizycie kontrolnej i nadal wszystko ok. Wygląda na pełną remisję i tego się trzymam:-)
trzymam &&&&&&& za wizytę i za powodzenie ogólnie:tak::happy2:. Za każdą wizytę 400 zł. Będzie?
Powiem Ci jeszcze,że jak leżałam na początku 5 tyg. w szpitalu to spotkałam kilka kobiet, które po przeszczepie doczekały się ślicznych dzieciaczków i wszystko było dobrze:happy2:
karola, może jednak będzie ta owulka &&&&&&&&
marti, przykro mi :-(
makota, to chyba dobrze, że przyszła @? Czy dobrze pamiętam, że czekałaś na nią?
Gabi, za owocne staranka;-)

Ja jeszcze kilka dni i zabieram się za mojego faceta:cool2:

Dobrej nocy dziewczyny:happy2:

Cześć kobitki. Witam po weekendzie. U nas w końcu słonko zawitało mam nadzieję, że zostanie z nami na długo? Mi został jeszcze tydzień do testowanka. Już nie mogę się doczekać, ale coś czuję, że nic z tego nie będzie, zawsze tydzień przed pobolewa mnie brzuch jak na @ i dziś już czuję :wściekła/y:

Trzymam &&&& za wszystkie dziewczyny oby @ nie było przez najbliższe 9 miesięcy. :tak:

reklama
Karola- a gin Ci powiedział ,ze już na pewno w tym cyklu owu nie będzie? Bo może jednak?

owu nie będzie na 99,9%. Endometrium cieniuteńkie, liczne pęcherzyki w oby dwóch jajkach ale wszystko malutkie...

ciekawe dlaczego tak mi się porobiło, że owulacja jest w co drugim cyklu, fajnie, że jest w ogóle ale jak się miało naprawiać to się mogło naprawić na dobre!!!!

Do góry