reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

makota też nad tym myślałam, choć jeżeli wszystko byłoby ok, a wizyty były raz w miesiącu, to mogłabym dojeżdżać, a w razie czego, jakby mieli mnie położyć do szpitala, przetransportowaliby mnie do Warszawy do szpitala Bielańskiego (tam ordynatorem jest prof. Dębski) lub do Łodzi. Jutro zadzwonię do prof. Dębskiego, zapytam się co i jak, czy przyjeżdżać, czy można by robić to na odległość.

reklama
Cześć dziewczyny:happy2:
Przyłączę się jeśli pozwolicie?
Ostatnie staranka rozpoczęliśmy w maju, niestety @ przyszła w terminie... Nastawiam się bojowo do boboseksów w czerwcu i mam nadzieję, że tym razem już 2 krechy zobaczę:tak:
To będzie moje pierwsze (donoszone) maleństwo a mam 31 lat.

Wpisuję się do listy:
Ni-kusia- 1.07 pozytyw, betka 84,5
Marti- 12.06
naaatiszon- 13.06
beti - 18.06 18.06.
ewka358 - 18.06
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)
karotka00 - 17.06 20.06
gabi84 - 22.06
AniolekBB - 28.06
Tygryseczek- 30.06
Moniqaa -01.07 30.06 (chociaż bardziej obstawiałabym 25.07)
OneMoreTime - 04.07 04.07
żabucha- 11.07

Pozdrawiam Was cieplutko i za wszystkie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:happy2:

Ostatnia edycja:
lamorela kurcze mam nadzieje, ze wszystko sie jakos zaraz wyjasni. daj znac co powiedzial lekarz:)

onemoretime pewnie, ze mozesz sie przylaczyc:) oby ten cykl byl szczesliwy!!! a co sie wczesniej dzialo, ze poronilas?

lamorela kurcze mam nadzieje, ze wszystko sie jakos zaraz wyjasni. daj znac co powiedzial lekarz:)

onemoretime pewnie, ze mozesz sie przylaczyc:) oby ten cykl byl szczesliwy!!! a co sie wczesniej dzialo, ze poronilas?
Dziękuję:happy2: do końca nie wiadomo. Robiłam komplet wyników... jest podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego. Ale,żeby się upewnić, należałoby by wynik powtórzyć. Mój gin powiedział, że bez względu na to, biorąc pod uwagę moje "doświadczenia" i tak zastosujemy leczenie. Także dla mnie 2 kreseczki to dopiero pierwszy krok, ale minęło troszkę czasu i jestem gotowa i znów optymistycznie nastawiona do działań :-):cool2:

Mrowkaa, tak, wygląda na to, że będziemy działać i czekać na II prawie w tym samym terminie:tak: &&&&&&&&

Ja też się przywitam z ranka bo dzisiaj z czasem będzie ciężko. Muszę domek ogarnąć, ciasto jakieś upiec i sałatkę , bo mój mały misio ma dzisiaj gości :)

One More Time- witaj kochana ( znam Cię z innego wątku). Musi nam się w końcu udać. Trzymam kciuki.

Ja już odliczam do testowanka :)

Miłego dnia wszystkim.

Cześć Piękne :-)

OneMoreTime witamy w naszym gronie. Tak jak piszą Dziewczyny: czerwiec to szczęśliwy miesiąc - zaczął się w końcu Dniem Dziecka, dlatego też wróży nam po dwie kreski na testach ciążowych :tak:

Lamorela
troszkę przeciwności na tej Waszej drodze ku dzidzi jest. Mam nadzieję że szybko znajdziecie rozwiązanie swojego problemu, bo w to, że zobaczysz dwie kreski i, że z ciążą będzie wszystko OK to nie mam wątpliwości :tak:

Termin @ - Termin testu
Ni-kusia- 1.07 pozytyw, betka 84,5
Marti- 12.06
naaatiszon- 13.06
beti - 18.06 18.06.
ewka358 - 18.06
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)
karotka00 - 17.06 20.06
gabi84 - 22.06
AniolekBB - 28.06
Tygryseczek- 30.06
Moniqaa -01.07 30.06 (chociaż bardziej obstawiałabym 25.07)
OneMoreTime - 04.07 04.07
żabucha- 11.07

witam w ten paskudny deszczowy dzień! :baffled:

u mnie tempka poleciała w dół, szyjka wysoko, twarda, o co kaman? :confused:

normalnie gdybym nie wiedziała, że ten cykl jest bezowulacyjny to bym pomyslała, że organizm szykuje się do owulacji :baffled:

Zadzwoniłam dziś do DębickiClinic i umówiłam się na 8 lipca. Niestety nie ma możliwości skontaktowania się z nim w inny sposób niż poprzez wizytę. Jestem zadowolona, że się umówiłam na tak wczesny termin, ale wizja wydania 400zł:szok: za jedną wizytę mnie przeraża, ale skoro dobry, to warto:-) Do tego z rana byłam na pobraniu krwi, więc zobaczę w środę z moim nefrologiem co i jak z lekami.

reklama
Zadzwoniłam dziś do DębickiClinic i umówiłam się na 8 lipca. Niestety nie ma możliwości skontaktowania się z nim w inny sposób niż poprzez wizytę. Jestem zadowolona, że się umówiłam na tak wczesny termin, ale wizja wydania 400zł:szok: za jedną wizytę mnie przeraża, ale skoro dobry, to warto:-) Do tego z rana byłam na pobraniu krwi, więc zobaczę w środę z moim nefrologiem co i jak z lekami.
wow, a co to za wizyta że tak droga?

Witam i ja. Wczoraj przeżyłam moją pierwszą migrene- coś strasznego!!! Na wczorajszym teście owu piękne tłuste krechy, więc dzisiaj bara bara. :)
Witam nową straczkę - wiecznie. Napisz coś więcej o sobie. Jak się nazywasz, skąd jesteś :)

Miłego dnia kochane :*
Mam na imię Ania :). W tym roku stuknie mi 26 lat (a dokładniej za miesiąc i fajnie by było świętować urodziny już we trójkę :happy:, choć powiem że jakoś entuzjazmu z każdnym miesiącem mam mniej :dry:).

fuck to ja mam (chyba) zdecydowanie gorsze wyniki, w zaokrągleniu mam 87% (ft4) do 14% (ft3). :no: :wściekła/y:

ja nie wiem, Gin mówi, że wyniki są ok ale wszędzie czytam, że ok to jest jak wyniki % są zbliżone. :eek:
też właśnie słyszałam że powinny byc % zbliżone. A co na to Twoja endokrynolog?

Do góry