reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

reklama
cześć dziewczyny

No to chyba mogę już tu oficjalnie zawitać bo chyba nami się w maju nie udało.
Dzisiaj mam sama nie wiem co bo wygląda to jak @ ,taka rozkręcająca się ale przecież dzisiaj u mnie jest 21 dc.Co prawda owu mogłam mieć w 9 dniu a przez ta szalejącą prolaktynę to już wszystko jest możliwe.

Nikusia-gratuluję bety.

Karotka-jakże się ciesze ,że Cię widzę i znowu się możemy razem starać. Długo się nie odzywałaś.
Ten Twój gin to wybitnie mi się nie podoba.Dobrze, ze Ci zapisał niepokalanka ale on reguluje hormony tylko przy małych nieprawidłowościach. Jak poziom jest bardziej wysoki albo za niski to raczej sam nie wydoli.Wiem,tez go brałam a jednak się prolaktyna okazała za wysoka.
Ja jednak uważam,że dobrze by było jakbyś mierzyła temperaturę bo wtedy byś sobie dużo sama zaobserwowała.Choćby to czy była owulka.
On machnął ręką bo pewnie się na tym nie zna a to jest dobra metoda.
W żadnym wypadku nie pozwól sobie zapisać hormonów bez badań bo czasem jeszcze dłużej będziesz się męczyć.
Trzymam kciuki za staranka&&&&&&.

Emalia,życzę zdrówka.

Tesiak-wszystkiego najlepszego dla synka.Sto lat.

Aniołek -Mój dopiero co mówił ,ze w sierpniu by chciał gdzieś nad morze skoczyć. Moze się spotkamy na plaży:-).

Emalia, zdrówka!

Ja dziś chodzę nabuzowana po kokardę. Gdybym była super bohaterką rozwijałabym właśnie zdolność zabijania wzrokiem. Mąż mnie wkurza, praca mnie wkurza, a deszcz pada na dobicie mojej skromnej osoby.

Czesc Dziewczyny,
Podczytuje ten watek juz od tygodnia, ale jakos nie moglam sie zebrac na pisanie... mam 32 latka, corcie 21 miesięcy i wlasnie zaczęliśmy starania o braciszka/siostrzyczke dla niej. Dopiero teraz bo jeszcze na mleczku maminym i pierwszy @ dostalam 36 dni temu. Po testach wyszla mi ovu w 30 dniu cyklu (sporo paseczkow poszlo, oj sporo). Więc teraz jak na szpilkach czekam.... testowac chce 12.06 o___o. Pozdrawiam i powodzenia dla Was i dla mnie :)))

ni_kusia dziękuję w imieniu syna:) co do dwóch kresek to też życzyłabym sobie doznać takiego szoku;)
Fuma Tobie również dziękuję:) Nie trać nadziei;)
Marti witaj:) trzymam kciuki:)

Hey Kobietki, ja już tez prawie drugą nogą w czerwcu ;-):-(
Jutro 28dc, tempka spada, testy negatywne... No nic czekam na @ i będę mogla dopisać się do listy;-) Mam nadzieję, że ten czerwiec to już będzie szczęśliwy...

Właśnie zamówiłam świeżutkie testy owu i ciążowe... Mam nadzieję, że to już ostatni raz zamawiam taki zestaw ;-)

Kolorowych snów, albo owocnych staranek ;-)

Tesiak: Dzieki! :) Czytalam ze Ty swojego Szkraba tez jeszcze cycusiem karmisz? My zeszlysmy do 3 karmien/dobe, chociaz czesto to tylko takie male ciumkanie zeby sie z mama poprzytulac... Glownie pije wieczorem i w nocy :)

Moniqaa:
Trzymam kciuki!

No to jestem i oficjalnie się witam :tak:
Jednak intuicja mnie nie myliła...
Tak więc czerwiec mam nadzieję, że będzie tym szczęśliwym miesiącem!

Odkopałam listę i dopisuję się...

EMALIA82- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)
karotka00 - 17.06 20.06
żabucha- .............. 11.07
Ni-kusia- ...............1.07
Moniqaa - 01.07 30.06 (chociaż bardziej obstawiałabym 25.06)

reklama
Rany..jak ten czas leci -juz czerwiec:) witam wszystkie koleżanki-zarówno te z maja jak i nowe staraczki:) Dla mnie starania z maja jeszcze nie mają ostatecznego finału - jutro odbieram wyniki Bety i wszystko będzie jasne. Zobaczymy...jeśli się nie udało to próbuję dalej...ale może jednak coś się wykluje ;) Wszystkim koleżankom i sobie samej życzę cudownych owoców :)

Do góry