reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

zdrówka Ci życzę emalia, mnie też dopadło, zaczynało się jak zapalenie zatok ale nie rozwinęło się za bardzo, tzn mam zapchany nos i pobolewa mnie gardło ale mam nadzieję, nie rozwinie się to w nic poważniejszego i obędzie się bez antybiotyku.

reklama
Hej słoneczka moje ;-) A co tu taka cisza?:szok:
Ja szczęśliwa,bo w końcu klaruje mi się sytuacja z nowym mieszkaniem i być może już w piątek dostanę klucze.:tak: Super.
NIe udało mi się wczoraj namówić P. na przytulanki,ale fakt- był BAAARDZO zmęczony,więc mu darowałam.:sorry: Ale dzisiaj już nie odpuszczę,teoretycznie teraz mam dni płodne (podkreślam-teoretycznie,wyliczone wyłącznie z kalendarzyka przy 28-dniowym cyklu....:dry:),więc trzeba brać się do roboty.;-)
Nafaszeruję go na kolację jajkami,może coś pomoże.:-D:-D:-D
emalia również zdrówka życzę.:tak:
nikusia daj koniecznie znać jak betka wyszła!!

No to Karotka dziś obowiązkowo przytulanki :) u mnie teoretycznie dni płodne przypadają na weekend ;) Więc już lada dzień :)

Witam i ja. Rozłożyło mnie na cacy. Nie moge oddychać. Masakra.

W ten weekend zaczynamy wojaże. Jak na razie tylko patrze na moją zaczarowaną temkę. Szok normalnie.

Pozdrawiam :*

Witam:)

wracam po krótkiej nieobecności. Drugie urodzinki mojego Skarba odprawione:) Dziecko zadwolone a mama...zmęczona. Ale Franuś wynagradza wszelkie trudy;) Znów przybyło zabawek i nie wiadomo gdzie je układać. Mamy tylko 23m2 do dyspozycji a czekamy jeszcze na nowe łóżko dla Franka....Macie jakieś sprawdzone sposoby na efektywne oszczędzanie miejsca w pokojach Waszych dzieci?

ni_kusia wspaniała wiadomość! Gratuluję!:) I wiesz co...Ja mam podobną sytuację i dlatego zamówiłam testy;) Dokładnie to 23 kwietnia miałam @. Dzisiaj mam 41 dc. Zerknęłam na Twój OvuFriend i jakoś znajomo to wszystko wygląda;) A przypomnij mi czy łykasz coś na wyregulowanie cyklu?

Wybaczcie że nie napiszę nic więcej ale moje Dziecię właśnie wstało z drzemki.
Aha, prawie bym zapomniała...Witam "nowe" Staraczki:) (nowe na wątku;))

Hejka:)
Tesiak - Wszystkiego najlepszego dla Frania :)
Emalia - Trzymam kciuki za staranka, my zaczynamy boboseksy od przyszłego poniedziałku :)
Nikusia - Jak tam betka?

brrrrr pogoda taka, że wszystkiego się odechciewa, a zapowiadają takie deszcze do końca tygodnia. ciekawe jakie lato będzie, a tak chciałam w sierpniu nad Bałtyk pojechać.
Pozdrawiam i miłego popołudnia.

karola stąd mój dopisek w nawiasie;)
Beti właściwie to prawie od roku. Z tym że do końca zeszłego roku polegało to tylko na "nieuważaniu";) Przy czym muszę zaznaczyć że karmię piersią i stosujemy npr. Od stycznia mierzę temp i obserwuję śluz. Jak przedstawiałam się tutaj to pisałam właśnie że nigdy nie miałam normalnych cykli. W kwietniu byłam u gin, dostałam MgB6 i castagnus.
Aniołek dziękuję w imieniu Franusia:) Przypuszczam że u Ciebie jest pogoda taka jak u mnie...:/ My mamy urlop w drugiej połowie lipca i też obawiam się o aurę w tym czasie...:( Trzymam za Was kciuki:)

reklama
Witam:)

wracam po krótkiej nieobecności. Drugie urodzinki mojego Skarba odprawione:) Dziecko zadwolone a mama...zmęczona. Ale Franuś wynagradza wszelkie trudy;) Znów przybyło zabawek i nie wiadomo gdzie je układać. Mamy tylko 23m2 do dyspozycji a czekamy jeszcze na nowe łóżko dla Franka....Macie jakieś sprawdzone sposoby na efektywne oszczędzanie miejsca w pokojach Waszych dzieci?

ni_kusia wspaniała wiadomość! Gratuluję!:) I wiesz co...Ja mam podobną sytuację i dlatego zamówiłam testy;) Dokładnie to 23 kwietnia miałam @. Dzisiaj mam 41 dc. Zerknęłam na Twój OvuFriend i jakoś znajomo to wszystko wygląda;) A przypomnij mi czy łykasz coś na wyregulowanie cyklu?

Nie łykam nic, brałam w zeszłym roku 3m-ce ale nie pamiętam jak się to nazywało. Wiem, że podaje sie to też kobietom w trakcie menopauzy ;-) Pomogło średnio i teraz byłam przekonana, ze wszystko znów mi siadło,a tu ta druga krecha...szok ;-)

I Sto lat dla Twojego synusia, widzę, ze dwa latka skończył ;-) Sto lat ;)

Do góry