reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Witam i ja. Dni mi się okropnie dłużą . Ehhh a ile jeszcze do testowania :(

Mrówka- trzymam kciuki za betke.
Monika- ten miesiąc musi być nasz,. Nosz kur... ileż można ?
Marti- witaj witaj. Napisz coś więcej o sobie. Skąd jesteś?
Tesiak- najlepszego z okazji urodzinek dla Franusia :)
Beti- jak chumorek dzisiaj?
Karola- gdzie się podziewasz kochana?
Makota- co tam? męża nie zabiłas? :)
Fuma- jak tam rozkręciło się? widze że tempka poszła troszkę w góre :)
Nikusia- to oficjalnie można pogratulować. Śliczna betka :)
Karocia- hop hop :*

Termin @ Termin Testowanka

Marti- ..........
12,06
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)
karotka00 - 17.06 20.06
żabucha- .............. 11.07
Ni-kusia- ...............1.07 pozytyw, betka 84,5
Moniqaa -01.07 30.06 (chociaż bardziej obstawiałabym 25.06)

reklama
Hej kochane.:-) Naskrobałyście trochę.
Ja dzisiaj przeżycie miałam.Otóż...zemdlałam w urzędzie.:-D:-D Ale to z własnej głupoty,bo nie zjadłam śniadania,niewyspana byłam,a od rana śmigałam po urzędach,no i stres...:sorry: Ale już wszystko dobrze.
nikusia super betka.;)
Fuma ja też się cieszę,że znowu się spotykamy.:tak: I masz rację...hormonów żadnych nie dam sobie wcisnąć bezwiednie.Ja właśnie się już od dawna przymierzałam do mierzenia tej tempki,tylko że ja nie jestem systematyczna i boję się,że będę zapominać.:zawstydzona/y: Ewentualnie,za radą kilku z was,kupię testy owu.:-p Tylko na ile one są skuteczne? Różne opinie słyszałam..
emalia jak się czujesz? Lepiej coś?
I witam wszystkie "nowe" albo i nie staraczki.;)

Hehe, Emalia cudem bo cudem, ale udało mu się przeżyć. Na koniec dnia mu tylko psioczyłam, że nie chciał oglądnąć ze mną kolejnego odcinka Czystej krwi :cool: (wytrzymał trzy).

Mroowka, trzymam kciuki, żeby beta jutro wyszła wysoka :-)

Dziś mam dobry humor. W pracy, o dziwo, nie dostałam opierniczu. Spotkałam się na chwilę z moją byłą szefową. I w końcu mam moje ukochane tusze z KIKO Make up :-)

Ostatnia edycja:
Cześć

Kolejny deszczowy dzień mija.Już od tej pogody czuję taki niż intelektualny-cięzko mi się myśli.

Emalia-jak dzisiaj samopoczucie? U mnie @ jeszcze się nie rozkręciła,wręcz jakby zanika. Sama nie wiem cóż to.Ale i tak jutro mogę @ dostać bo miałam w tym cyklu bardzo wczesną owu i mija właśnie 14 dni od niej.

Moniqa- a już myślałam,ze Ci się uda bo miałaś taki piękny wykresik. To chyba najładniejszy jaki u Ciebie widziałam.Sądzę,ze w czerwcu na pewno Ci się uda.A może byś sobie kupiła Castagnusa? On na pewno Ci nie zaszkodzi a kto wie, może z nim cykl będzie szczęśliwy.

Karotka-kup testy jeżeli U Was nie są drogie. Chyba to zależy od firmy.
U mnie akurat pokazały się kreski grube jak trzeba ale co innego nie zagrało .

Trzymam kciuki za wszystkie czerwcowe staraczki i za siebie tez oczywiście:-D.

Karotka u mnie testy się sprawdzają. Tylko zaczynam się zastanawiać czemu co drugi miesiąc.... W każdym bądź razie pokazują co maja pokazywać. Nie wiem jakie macie tam u siebie ceny, w PL ja kupuję na allegro 9,99 15szt + 3 testy ciążowe.

Fuma_Foch masz rację, to chyba był najładniejszy wykres (ten dwa miesiące temu w sumie tez był niezły) Za to ten środkowy jakiś taki skoczny :baffled:
Zobaczymy jak będzie teraz :tak:

Dzięki ,dziewczyny,chyba kupię te teściki.:tak: Znalazłam na ebayu 50 teścików owu plus 5 ciążowych za 7,99 euro...taniutko.:szok: Ciążowych mam jeszcze chyba z 10,ale ..na zapas mam.. jak już bardzo niecierpliwa będę.:-D
Fuma współczuję pogody..:sorry: U mnie na szczęście dzisiaj ładnie,ale odpoczywam w domku po porannym omdleniu :-D:-D,więc specjalnie się słońcem nie nacieszyłam.
moniqaa no właśnie..bardzo ciekawe czemu co drugi miesiąc...:szok: I mówicie,że one działają,tak? Tzn. wyskakują 2 krechy jak jest owulka? Pytam,głupia blondynka,bo takich teścików nigdy nie robiłam..:zawstydzona/y: A cholera powinnam,to może już bym w ciąży była!!!! :wściekła/y::wściekła/y: Ehh...
Czekam na P.,aż wróci z pracy,a właściwie z "fuchy" i zamówimy pizzę.:-) Wybłagałam go,zrobiłam oczka kota ze Shreka i powiedziałam,że przecież widzi,jaka słabiutka jestem,potrzebuję minerałów...on tak patrzy i mówi."Minerałów ..z pizzy??", ja ,że tak,bo siły nie mam,a on na to,że w takim razie z przytulanek też chyba nici..To powiedziałam,że nie nie,właśnie potrzebuję tej pizzowej energii na przytulanki.:-D To nie brzmi tak śmiesznie jak wyglądało,ale uwierzcie mi...jego mina była bezcenna.:-D
Jakie to człowiek głupoty czasem gada...:no::-)

Witam się i ja :)
Karotka - no to niezłego stracha musiałaś napędzić ludziom w urzędzie, dbaj o siebie, a może zrób sobie badania z krwi.
Fuma - mnie też dobija ta pogoda, koncentracja i samopoczucie do dupy, mam nadzieje, że jak słońce wyjrzy z za chmury to i energia i chęć do życia wróci.
Moniqa - trzymam kciuki za czerwcowy cykl. &&&&&

dopisuję się do listy

Marti- ..........
12,06
EMALIA82
laugh.gif
)
karotka00 - 17.06 20.06
AniolekBB - 28.06
Moniqaa -01.07 30.06(chociaż bardziej obstawiałabym 25.06)

pozdrawiam i miłego wieczorku.

karotka ja nie robilam testuw owu nihdy ale tam wlasnie sa jakos dwie kreski i im bardziej ta na owu sie robi kolorem podobna do tej kontrolnej to zanczy ze zbliza sie owu:) uwazaj z tymi omdelniami!!! ja pamietam jak w 9 miesiacu ciazy bylam u fryzjera i jak mi wlosy suszyla to omdlalam:/ powietrza mi zabraklo:)

moniqa ale co masz na mysli, ze test spr sie co drugi miesiac?

fumafoch a robilas test ciazowy? :)

Marti- ..........
12,06
EMALIA82
laugh.gif
)
karotka00 - 17.06 20.06
Moniqaa -01.07 30.06 (chociaż bardziej obstawiałabym 25.07)
beti - 18.06 18.06.

Karotka mi owu ładnie pokazały testy, był też wtedy skok temp. i ból jajnika :tak:

Tylko... tylko właśnie doczytałam, że możliwe jest iż można mieć owu co dwa miesiące, a ja zawsze czuje tylko prawy jajnik (co dwa miesiące). Właśnie ciężko myślę nad monitem owu, ale jeśli się potwierdzi to, że "pracuje" u mnie tylko prawy jajnik (co drugi cykl) to czerwiec jednak nie będzie szczęśliwy. Normalnie się zdołowałam....

reklama
beti mi się takie omdlenia czasem zdarzają...zwłaszcza jak jest np gorąco,idę ulicą i nawet jak mam coś do picia,to czasem nie pomaga..:sorry: mam to od 17 roku życia,ale robiłam badania i było ok zawsze.:szok:
moniqaa nie wiedziałam,że można mieć owu np.co drugi miesiąc i że to może mieć związek z funkcjonowaniem tylko jednego jajnika.. :no: Ale nie dołuj się. Przecież to nie znaczy,że tak jest u ciebie! Głowa do góry.

Do góry