reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Makota -dzieki za trzymanie kciuków - przyda się:)

Oj dłuży mi się ten czas do jutra...i nerwy trochę mam zszargane tym czekaniem. @ nie przychodzi - chociaż mam takie uczucie jakby miała się pojawić lada chwila (boli mnie brzuch itp...) i przez to niestety mam przeczucie że się nie udało i nic z tego nie będzie :(

reklama
Mrowkaa &&&&&&&&& będzie dobrze :tak:

Karotka, ja właśnie też nie wiedziałam, no ale dziś zagłębiłam się w ten temat. Trochę na necie można znaleźć. No nic sprawdzimy co pokażą testy owu... Mam nadzieję, że będzie OK, a jak nie to lipiec w końcu tez nie jest taki zły ;-)

Termin @ Termin Testowanka

Marti- ..........
12,06
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)
karotka00 - 17.06 20.06
żabucha- .............. 11.07
Ni-kusia- ...............1.07 pozytyw, betka 84,5
Moniqaa -01.07 30.06(chociaż bardziej obstawiałabym 25.07)
beti - 18.0618.06.

Witam, razem z mężem postanowiliśmy rozpocząć starania o naszą pierwszą dzidzię. Sprawa jest w moim wypadku na tyle utrudniona, że jestem po przeszczepie nerki, jednak będziemy walczyć najmocniej jak się da. 28 maja rozpoczęłam nowy cykl, w czwartek idę do gina i będziemy coś radzić na moje leki, które niestety należą do dość toksycznych, jednak ponoć można sobie z nimi poradzić.

Moniqaa- dzięki za dobre słowo:) - trzymam też kciuki za Twoją owu-oby czerwiec był owocny,daj też znać jak tam usg węzłów:)
lamorela- powodzenia!!! na pewno się uda:)

Wlasnie przyszedl wczoraj w paczuszce moj termometr pierwszy do oznaczania. Oczywiscie rano zapomnialam zmierzyc temp, przypomnialam sobie dopiero w ubikacji. Ech, jutro znow sprobuje. Moze musi lezec w bardziej widocznym miejscu, albo sobie go tasma klejaca do komorki z budzikiem przykleje :-D

Emalia:
Dzieki za powitanie :) Pisze o dziwnych porach bo mieszkam w 'odwrotnej' strefie czasowej, a konkretnie az w Nowej Zelandii. Mam 32 lata i corcie prawie 2 letnia.

lamorela: Powodzenia! Mam nadzieje ze uda sie znalesc alternatywne leki na czas staran i ciazy, a moze nawet i karmienia? :) Dawno mialas przeszczep?

Witam się z Wami :-) Jestem tu nowa, choć od dłuższego czasu podczytuję bb. Rozpoczęliśmy starania o drugą dzidzię - mamy już 2 letniego synka i marzy nam się córeczka, ale co będzie to będzie (oby w ogóle było). Nowy cykl rozpoczęłam 24 maja po @ z odstawienia tabletek i dlatego nie mam pojęcia ile trwa mój cykl i kiedy mam owu, więc staranka są na ślepo ;-) Nie wiem jak często tu będę na ile pozwoli mi mój 2 latek, ale trzymam za nas wszystkie kciuki :tak:

Hej wam.:-)
moniqaa będzie dobrze ;) Poza tym ja mam przeczucie,że też mi się teraz nie udało.Najwyżej będziemy dalej próbować w lipcu.:-p Zresztą może jednak się udało...zobaczymy.
lamorela, gabi witajcie i powodzenia :-)
marti ty się nie przejmuj,ja też bym zapominała.:-D:-D Bardzo bym chciała mierzyć tempkę,ale znam siebie i wiem,że nie byłoby to regularne.:-p Zamówię raczej testy owu.
mrowkaa przykro mi.. ale kolejny cykl,to kolejna nadzieja.:tak:

reklama
karotka00 - wiem:) i staram się myśleć pozytywnie. Ale w pierwszej chwili kiedy odbiera się wyniki i dowiaduje się że nic z tego...cała nadzieja zostaje zdeptana i ogarnia smutek i rozczarowanie.

Do góry