reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Makota -dzieki za trzymanie kciuków - przyda się:)

Oj dłuży mi się ten czas do jutra...i nerwy trochę mam zszargane tym czekaniem. @ nie przychodzi - chociaż mam takie uczucie jakby miała się pojawić lada chwila (boli mnie brzuch itp...) i przez to niestety mam przeczucie że się nie udało i nic z tego nie będzie :(

reklama
Mrowkaa &&&&&&&&& będzie dobrze :tak:

Karotka, ja właśnie też nie wiedziałam, no ale dziś zagłębiłam się w ten temat. Trochę na necie można znaleźć. No nic sprawdzimy co pokażą testy owu... Mam nadzieję, że będzie OK, a jak nie to lipiec w końcu tez nie jest taki zły ;-)

Termin @ Termin Testowanka

Marti- ..........
12,06
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)
karotka00 - 17.06 20.06
żabucha- .............. 11.07
Ni-kusia- ...............1.07 pozytyw, betka 84,5
Moniqaa -01.07 30.06(chociaż bardziej obstawiałabym 25.07)
beti - 18.0618.06.

Witam, razem z mężem postanowiliśmy rozpocząć starania o naszą pierwszą dzidzię. Sprawa jest w moim wypadku na tyle utrudniona, że jestem po przeszczepie nerki, jednak będziemy walczyć najmocniej jak się da. 28 maja rozpoczęłam nowy cykl, w czwartek idę do gina i będziemy coś radzić na moje leki, które niestety należą do dość toksycznych, jednak ponoć można sobie z nimi poradzić.

Moniqaa- dzięki za dobre słowo:) - trzymam też kciuki za Twoją owu-oby czerwiec był owocny,daj też znać jak tam usg węzłów:)
lamorela- powodzenia!!! na pewno się uda:)

Wlasnie przyszedl wczoraj w paczuszce moj termometr pierwszy do oznaczania. Oczywiscie rano zapomnialam zmierzyc temp, przypomnialam sobie dopiero w ubikacji. Ech, jutro znow sprobuje. Moze musi lezec w bardziej widocznym miejscu, albo sobie go tasma klejaca do komorki z budzikiem przykleje :-D

Emalia:
Dzieki za powitanie :) Pisze o dziwnych porach bo mieszkam w 'odwrotnej' strefie czasowej, a konkretnie az w Nowej Zelandii. Mam 32 lata i corcie prawie 2 letnia.

lamorela: Powodzenia! Mam nadzieje ze uda sie znalesc alternatywne leki na czas staran i ciazy, a moze nawet i karmienia? :) Dawno mialas przeszczep?

Witam się z Wami :-) Jestem tu nowa, choć od dłuższego czasu podczytuję bb. Rozpoczęliśmy starania o drugą dzidzię - mamy już 2 letniego synka i marzy nam się córeczka, ale co będzie to będzie (oby w ogóle było). Nowy cykl rozpoczęłam 24 maja po @ z odstawienia tabletek i dlatego nie mam pojęcia ile trwa mój cykl i kiedy mam owu, więc staranka są na ślepo ;-) Nie wiem jak często tu będę na ile pozwoli mi mój 2 latek, ale trzymam za nas wszystkie kciuki :tak:

Hej wam.:-)
moniqaa będzie dobrze ;) Poza tym ja mam przeczucie,że też mi się teraz nie udało.Najwyżej będziemy dalej próbować w lipcu.:-p Zresztą może jednak się udało...zobaczymy.
lamorela, gabi witajcie i powodzenia :-)
marti ty się nie przejmuj,ja też bym zapominała.:-D:-D Bardzo bym chciała mierzyć tempkę,ale znam siebie i wiem,że nie byłoby to regularne.:-p Zamówię raczej testy owu.
mrowkaa przykro mi.. ale kolejny cykl,to kolejna nadzieja.:tak:

reklama
karotka00 - wiem:) i staram się myśleć pozytywnie. Ale w pierwszej chwili kiedy odbiera się wyniki i dowiaduje się że nic z tego...cała nadzieja zostaje zdeptana i ogarnia smutek i rozczarowanie.

Do góry