reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Dziewczynki jak ja lubię takie nowiny! powiało optymizmem :)
Moniqa a nie mówiłam żeby wierzyć wróżce Urszuli? hehe :) Gratuluję! a! i przyzwyczajaj się do takich nocnych pobudek ale do.... dzidzi :)
Gabi gratulacje! Zaglądaj do nas i przesyłaj pozytywne fluidy żebyśmy się od Was dziołchy szybko "pozarażały" :)

reklama
Dzięki Kochane :tak:
Mężowi w emocjach zostawiłam rano liścik do najwspanialszego Tatusia i test, ale teraz zastanawiam się czy dobrze. A jak na kolejnym wyjdzie jedna krecha :-( Brzuch mnie pobolewa jak na @, ale przecież wiem, że @ to być nie musi...
Dzień mi się strasznie dłuży w tej pracy, najchętniej szybko bym wróciła zrobiła kolejny test by mieć pewność.
Najlepiej jakbym przed mężem wróciła, ale to może się nie udać....

Gabi ja też mówię, że to raczej już marcówki ;)

Aniołek a dlaczego za 3 godzinki, nie lepiej z porannego moczu?
Tak wiem, gadać łatwo, a sama popołudniu robiłam ;-)

MOCNO trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Muszą być dwie piękne krechy :tak:

Wiem, że najlepiej z porannego, ale w kwietniu też robiłam z popołudniowego i wyszła jasna kreseczka, jak dzisiaj wyjdzie negatyw to powtórze w czwartek rano. Trochę mnie "palą" piersi, a taki sam objaw miałam przy pierwszej ciaży, może to jakiś znak.....

Aniołek, w takim razie rób. Tylko w razie w*** nie zamartwiaj się jeszcze. Bo wiesz z porannego moczu już może być ładnie widoczne :tak:

Czekamy na informacje i mocno trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Puk, puk.... jakoś humor mi dziś dopisuje mimo tej ulewy za oknem ;-)

Tak więc dziś trzeci dzień pobudek w nocy na siusiu... męczące to już jest... i dziwne (w życiu w nocy nie wstawałam). Rano wskoczyłam kupić najtańszy test jaki znalazłam, bo te z allegro ciągle tylko jedna kreska i jedna...
No i.... teraz mam dopiero zagryzkę... Dwa testy, tej samej czułości, z tej samej próbki moczu:
Zobacz załącznik 568083
Ja tam stwierdzam, że ten z allegro jest be i już ;-)

Moniqua GRATULUJE!!!!!!!!!!!!! Są II jak byk!!! Bardzo się cieszę!!!:rofl::rofl::rofl::wink::yes: ho ho ho !! Mam nadzieję, że spotkamy się na marcówkach!:tak:

Gabi GRATULUJE!!!! Też chciałabym od razu w 1 ale się nie udaje :no:

Kurczę, ciesze się jakbym to ja była w ciąży :-D

Do góry