reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
hehe, to ja jednak wolę swoją wersję co by się nie stresować przed porodem :-)
a to, że od tyłu bardziej wskazane to wiem, aczkolwiek nie wykluczone jest, że można zaciążyć w innych pozycjach ;-)
my chyba w tym cyklu jednak postawimy na pozycję od tyłu, bo owu będzie więc trzeba zwiększyć swoje szanse
a to, że od tyłu bardziej wskazane to wiem, aczkolwiek nie wykluczone jest, że można zaciążyć w innych pozycjach ;-)
my chyba w tym cyklu jednak postawimy na pozycję od tyłu, bo owu będzie więc trzeba zwiększyć swoje szanse
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
tak, robiliśmy badanie żołnierzyków miesiąc temu, wyniki bardzo dobre.
Puk, puk.... jakoś humor mi dziś dopisuje mimo tej ulewy za oknem ;-)
Tak więc dziś trzeci dzień pobudek w nocy na siusiu... męczące to już jest... i dziwne (w życiu w nocy nie wstawałam). Rano wskoczyłam kupić najtańszy test jaki znalazłam, bo te z allegro ciągle tylko jedna kreska i jedna...
No i.... teraz mam dopiero zagryzkę... Dwa testy, tej samej czułości, z tej samej próbki moczu:
Zobacz załącznik 568083
Ja tam stwierdzam, że ten z allegro jest be i już ;-)
Tak więc dziś trzeci dzień pobudek w nocy na siusiu... męczące to już jest... i dziwne (w życiu w nocy nie wstawałam). Rano wskoczyłam kupić najtańszy test jaki znalazłam, bo te z allegro ciągle tylko jedna kreska i jedna...
No i.... teraz mam dopiero zagryzkę... Dwa testy, tej samej czułości, z tej samej próbki moczu:
Zobacz załącznik 568083
Ja tam stwierdzam, że ten z allegro jest be i już ;-)
Ostatnia edycja:
AniolekBB
Fanka BB :)
Moniqa - Gratulacja ja mam w domu testy pepino i też chyba dzisiaj zatestuje, dzisiaj 28 dc, a cykle średnio mam 31 dni.
wiem, że sie nie odzywałam długo na tym wątku ale jakos nie umiałam się wbić w dyskusję, mam nadzieję, że mi wybaczycie,
Gratuluję wszystkim zaciążonym, i trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie &&&&&&&&&&
wiem, że sie nie odzywałam długo na tym wątku ale jakos nie umiałam się wbić w dyskusję, mam nadzieję, że mi wybaczycie,
Gratuluję wszystkim zaciążonym, i trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie &&&&&&&&&&
AniołekBB jeszcze nie dziękuję. Postaram się po pracy kupić jeszcze jakiś, ale na chwilę obecną mam zamiar się dalej uśmiechać w pracy jak głupi do sera I tak wszyscy już na mnie dziwnie patrzą
Ten test z dwoma kreseczkami to też pepino
Ja dziś mam 22dc przy cyklach 25-28 dni.
Ten test z dwoma kreseczkami to też pepino
Ja dziś mam 22dc przy cyklach 25-28 dni.
reklama
tygryseczek
Staraczka
Moniqaa GRATULUJE u mnie jedna kreska wyszla i tez dzis testowalam nie mam tyle szczescia co Ty....
Podziel się: