reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

To u mnie wprost odwrotnie, do zajścia w ciążę polecał pozycję "na pieska" która wspomoże i o problemach przy porodzie też wspominał, jak widać każdy ma inną wersję.

reklama
hehe, to ja jednak wolę swoją wersję co by się nie stresować przed porodem :-)

a to, że od tyłu bardziej wskazane to wiem, aczkolwiek nie wykluczone jest, że można zaciążyć w innych pozycjach ;-)

my chyba w tym cyklu jednak postawimy na pozycję od tyłu, bo owu będzie więc trzeba zwiększyć swoje szanse :tak:

Mam pytanie, przed badaniem nasienia trzeba powstrzymać się przed współżyciem przez tydzień, tak? Czy coś jeszcze trzeba robić lub nie trzeba?

Puk, puk.... jakoś humor mi dziś dopisuje mimo tej ulewy za oknem ;-)

Tak więc dziś trzeci dzień pobudek w nocy na siusiu... męczące to już jest... i dziwne (w życiu w nocy nie wstawałam). Rano wskoczyłam kupić najtańszy test jaki znalazłam, bo te z allegro ciągle tylko jedna kreska i jedna...
No i.... teraz mam dopiero zagryzkę... Dwa testy, tej samej czułości, z tej samej próbki moczu:
Zobacz załącznik 568083
Ja tam stwierdzam, że ten z allegro jest be i już ;-)

Ostatnia edycja:
Moniqa - Gratulacja:) ja mam w domu testy pepino i też chyba dzisiaj zatestuje, dzisiaj 28 dc, a cykle średnio mam 31 dni.
wiem, że sie nie odzywałam długo na tym wątku ale jakos nie umiałam się wbić w dyskusję, mam nadzieję, że mi wybaczycie,
Gratuluję wszystkim zaciążonym, i trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie &&&&&&&&&&

AniołekBB jeszcze nie dziękuję. Postaram się po pracy kupić jeszcze jakiś, ale na chwilę obecną mam zamiar się dalej uśmiechać w pracy jak głupi do sera :-p I tak wszyscy już na mnie dziwnie patrzą :-D

Ten test z dwoma kreseczkami to też pepino :tak:
Ja dziś mam 22dc przy cyklach 25-28 dni.

reklama
Do góry