reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

mouse to wychodzi 3-4 tc , wiec chyba mozna juz gratulowac fasolki:-)!

staraczka najpierw zobacz w jakim momencie cyklu bada sie rozne hormony, bo nie wszystkie mozesz isc i sprawdzic w ten sam dzien, np.: progesteron powinno sie sprawdzac po owu. Fsh mozesz chyba zrobic i estradiol. Moze zrob tez tsh ale lh to chyba za wczesnie. Sprawdz

Ostatnia edycja:
reklama
staraczka [/B]najpierw zobacz w jakim momencie cyklu bada sie rozne hormony, bo nie wszystkie mozesz isc i sprawdzic w ten sam dzien, np.: progesteron powinno sie sprawdzac po owu. Fsh mozesz chyba zrobic i estradiol. Moze zrob tez tsh ale lh to chyba za wczesnie. Sprawdz

Poczytałam troszkę - na tym forum jest wątek o badaniach hormonalnych. Wyczytałam, że badania o których pisałam robi się w 3dc i w 14dc (około owulacji) o później w 21dc testosteron progesteron i coś tam jeszcze :confused: Te ostatnie chce zrobić napewno, bo mam co do nich pewne wątpliwości i wole to skontrolować zawczasu. Ale nie do końca rozumiem :-) te fsh i lh. Czy jest sens robić te badania bez monitoringu... i jaką wiedzę one mi dadzą. Albo czy jeśli badam je to czy nie powinnam przy okazji jeszcze czegoś zrobić? Szkoda mi trochę kasę wywalić jeśli to głupota z mojej strony, że porywam się te badania... :confused:

mouse gratulacje, już ci życzę spokojnych 9 miesięcy!:-)
staraczka, ty pracujesz w szkole lub w przedszkolu? Czy coś mi się pomieszało?
Grill idealny, delikatny wiaterek, piersi grillowane z bagietką czosnkową:-)

mouse gratulacje, już ci życzę spokojnych 9 miesięcy!:-)
staraczka, ty pracujesz w szkole lub w przedszkolu? Czy coś mi się pomieszało?
Grill idealny, delikatny wiaterek, piersi grillowane z bagietką czosnkową:-)

Napewno coś ci się pomieszało ;-) Ja również nadal nie wyrabiam :cool2: Ale przedszkole to karola chyba ;-) Jej tam kichają w tym przedszkolu o ile się nie mylę. Lamoela ale ciebie chyba nigdy nie pomylę - gotowanie i dużo no wiesz :cool2:

Faktycznie! Karola z przedszkola! Kurcze, mam cichą nadzieję, że choć się nie staraliśmy to coś wyszło. Patrzenie na testy z jedną kreską jest na prawdę dołujące (nie żebym teraz robiła, a ostatnia @ się spóźniała i zrobiłam z nadzieją)

reklama
Lamorela - ja dziś przyglądałam się Twojemu wykresikowi i myślałam sobie "NO NIE, TEJ TO SIĘ NIE MOŻE NIE UDAĆ" serio :) Życzę z całego serca i wierze, że pyknie tym razem. A tak na marginesie to ty mówiłaś, że miałaś to co ja, czyli tą wątróbkę i wogóle?

Do góry