reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Rybka z tymi testami to różnie jest.
Np u mnie już od 5dc lekka druga kreska i koło 13dc już jest pozytyw. Czasem jest dwa dni, czasem cztery.
A w tym miesiącu np nie było wcale drugiej kreseczki, i tak robiłam.. robiłam i nagle bach dwie ciemne w 10dc. Dzień później już była bledsza.

reklama
karola tak, zawsze o 6.20-6.30 przed wstaniem z łóżka. Też się dziwię dlaczego mi ta tempka tak skacze? Szyjkę mam wysoko, ale nie potrafię odróżnić twarda czy miękka i otwarta czy zamknięta :-(. Będę obserwować zmiany. Kurczę, chyba za bardzo się nakręcam przecież to dopiero 6dc :zawstydzona/y:

Mrowkaa masz rację, może to jakieś zaburzenia :-(

Zgadzam sie z Moniqaa, ze testy owu roznie wychodza. U mnie juz jest bardzo blisko owulacji a testy wychodza negatywne mimo ze mam takie, ktore wykrywaja owu 4 dni przed. Wiec to zalezy chyba od stezenia poziomu hormonow. Przepraszam, ze pisze bez polskich znakow ale jestem w pracy i na telefonie nie mam polskiego jezyka.:-)

Mhmmm to wychodzi, ze dzisiaj 15 dzień a ja dalej owulacji nie miałam. A cykle trwają około 28 dni.
Czyli wychodzi na to, ze w tym miesiącu nie miałam owulacji??? Tak mam to rozumieć????:confused::shocked2:

Rybka, a poza testami owu obserwujesz śluz/mierzysz temp.?
Bo wiesz nawet pozytywny test owu nie gwarantuje, że owu się odbyła....
Tak samo negatywny test nie oznacza, że owu nie było - mogłaś np przegapić pik LH (może u ciebie być gwałtowny: szybko w górę, szybko w dół).

ewcia - tez "zaburzenia" to normalna sprawa po stosunku- tylko czasem trochę trudniej ocenić śluz :blink: ale dla wszelkiej pewności polecam uskuteczniać staranka - nigdy nic nie wiadomo ;-)

Witam wszystkie dziewczyny! karotka marsz na betę w piątek lub poniedziałek.:-) testy mogą się mylą:-)
Jedziemy dziś z mężem na działkę grillować, jest 31 stopni w cieniu dlatego czekamy do 16 i wtedy wyruszamy! Miłego popołudnia, &&&&&& zaciśnięte za wszystkie staraczki!

gabi u mnie 33dc...:-(I nic nie zapowiada @. Dzięki niepokalankowi ostatnia @ była mniej bolesna niż zwykle,ale nic poza tym... Właśnie też tak słyszałam,że najlepiej robić teściki +7 dni po terminie @,ale-my,staraczki-chcemy przecież wiedzieć jak najprędzej.:-D
lamorela tak chyba właśnie zrobię,jeśli w weekend nic się nie zmieni,to w poniedziałek pójdę na betkę...swoją drogą,nie robiłam jej jeszcze w Niemczech i nie wiem czy mam iść prosto do szpitala,czy gdzie....:szok: No i ile to kosztuje.:sorry2:
Też mam ochotę na grilla,ale u nas pogoda dzisiaj dziwna..To wieje i pada,za chwilę słońce,potem znów szarówa...ale nawet zadowolona jestem,bo te upały są nie do wytrzymania.:no:

reklama
witam!!!nazywam sie Paulina mam 24 latka(jutro), starania 2 latka,oprocz 7miesiecy kiedy P był na misji w Afganistanie. wrocil miesiac temu i zabralismy sie ponownie do tworzenia:D 3 sierpnia wychodze za mąż:) przyznam sie ze podczytuje Was od jakiegos czasu,moge sie przyłaczyc? mysle ze cos wyszlo z naszych czerwcowych straranek.tescior bobo test-rozowa kreseczka,krew beta oddana.ok 17-18 wynik!!! nie uwierze zanim n ie zobacze na pismie:)ŻYCZE WAM WSZYSTKIM POWODZENIA:D!!!Pozdrawiam

Do góry