rybka33
Początkująca w BB
mhmmmm tak to jest z ta naszą psychiką - dobrze by było gdybyśmy mogli ja wyłączyć...choć na moment....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przez 2 dni czułam się jakbym miała dostać @, lekko pobolewał mnie brzuch, a dzisiaj nic kompletnie. Dzisiaj mam 28 dc, czekamy na rozwój wydarzeń.... :-)
ból jajnika może ale nie musi sygnalizować zbliżającą się owulację, mnie bolał jajnik przed skokiem temperatury ale bolał również jak był cykl bezowulacyjny, bolał bo stworzyło się dużo pęcherzyków a nic nie pękło
staraczka - o to mamy ten sam dzien cyklu :-) z tym, że ja nie wiem ile moje cykle trwaja. Fajnie byłoby mieć ten sam termin porodu ;-)
wanda -no to ciekawe jak tym razem nam się uda, oby tez tak szybko :-) Mnie z dolegliwości bolą tylko piersi i nic poza tym nie mam... a i jeszcze strasznie mi się chce pić non-stop, ale to raczej przez upały