reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

reklama
Hej dziewczynki.Piszę dopiero teraz,ale jestem kompletnie padnięta...z 4 godziny łaziliśmy po sklepie,wybieraliśmy kolory do pomalowania ścian,kupiliśmy nowy sedes w kształcie sera żółtego :-D:-D:-D,odebraliśmy umowę najmu...I oczywiście złapała nas ulewa i burza,a przy powrocie już skwar.:dry: Byłam tak głodna,że sadystycznym szarpnięciem zmusiłam P. do zatrzymania się w pizzerii i zjedliśmy pyszną carbonarę.:-D Ledwo się po niej ruszam...
Poza tym,to....@ nadal nie ma,z chęcią bym zatestowała,ale już późno,więc może poczekam do rana>?:sorry: Rano w łóżku miałam mdłości,dopiero po dłuższej chwili przeszły,a potem na spacerze też mnie dopadło...Ale nie chcę się nakręcać,mam słabą nadzieję na ten cykl...:no:
No to jutro z samego rana czekam na wieści!!! Oby były dwie krechy!!
Ulika - miłego no i przede wszystkim owocnego świętowania ;-)

karotka to trzymam &&&&&&&& za jutro:-) co do remontu to szczyt góry lodowej! Nasz remont ciągnął się przez ponad miesiąc, od chodzenia po sklepach schudłam 3kg! Nastaw się więc na dreptanie i wybieranie.:-)

Eh.... jakieś przygnębienie mnie dopadło... Coś czuję, że się nie udało :-(

czerwony = termin małpy
zielony = termin testowania
Ni-kusia - 1.06 pozytyw, betka 84,5
Beti - 18.06 18.06.
- II
Ewka358 - 18.06
- @
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)

Karotka00 - 17.06 20.06
Staraczka13 - 20.06 20.06
Gabi84 - 22.06
tamaguczi - 25.06 26.06
Moniqaa -26.06 -
@ 01.07 (zmieniam termin testowania, bo owu prawdopodobnie była wcześniej)
AniolekBB - 28.06
Tygryseczek- 30.06
OneMoreTime - 04.07 04.07
Rybka33 - 04.07 04.07
madziolina_p - 04.07 może ok 5.07
Mroowka - 04.07
Ulika
- 07.07 07.07
Żabucha- 11.07
lamorela - 12.07 17.07 (przetestuję się jeżeli @ nie przyjdzie)

reklama
Nowy miesiąc nowe możliwości, nowe postanowienia:
- jeśli gotujecie dla swoich M lasagne wegetariańskie na kolację to muszę chociaż zrezygnować z GOTOWANIA parówek :rofl2:
- zawsze wydawało mi się, że w udanym związku rozmowy są bardzo ważne - zdecydowana zmiana priorytetów!!
- jutro kupuję termometr
- zrobię jakieś badanka
- no i będę liczyła, na kciuki, które napewno będziecie trzymały :sorry:

Do góry