emalia82
Fanka BB :)
Gabi- ja robiłam ten test. W 8dpo pokazał dwie kreseczki. W kolejnych dniach już nie. :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to jutro z samego rana czekam na wieści!!! Oby były dwie krechy!!Hej dziewczynki.Piszę dopiero teraz,ale jestem kompletnie padnięta...z 4 godziny łaziliśmy po sklepie,wybieraliśmy kolory do pomalowania ścian,kupiliśmy nowy sedes w kształcie sera żółtego ,odebraliśmy umowę najmu...I oczywiście złapała nas ulewa i burza,a przy powrocie już skwar. Byłam tak głodna,że sadystycznym szarpnięciem zmusiłam P. do zatrzymania się w pizzerii i zjedliśmy pyszną carbonarę. Ledwo się po niej ruszam...
Poza tym,to....@ nadal nie ma,z chęcią bym zatestowała,ale już późno,więc może poczekam do rana>? Rano w łóżku miałam mdłości,dopiero po dłuższej chwili przeszły,a potem na spacerze też mnie dopadło...Ale nie chcę się nakręcać,mam słabą nadzieję na ten cykl...