reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

czerwony = termin małpy
zielony = termin testowania
Ni-kusia - 1.06 pozytyw, betka 84,5
Beti - 18.06 18.06.
- II
Ewka358 - 18.06
- @
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)

Karotka00 - 17.06 20.06
Staraczka13 - 20.06 20.06
Gabi84 - 22.06
tamaguczi - 25.06 26.06
Moniqaa -26.06 -
@ 01.07 (zmieniam termin testowania, bo owu prawdopodobnie była wcześniej)
AniolekBB - 28.06
Tygryseczek- 30.06
OneMoreTime - 04.07 04.07
Rybka33 - 04.07 04.07
madziolina_p - 04.07 może ok 5.07
Ulika
- 07.07 07.07
Żabucha- 11.07
lamorela - 12.07 17.07 (przetestuję się jeżeli @ nie przyjdzie)

kopiuję żeby nam sie właśnie historie rozjaśniły bo też czasem już mi się mieszają, dziewczyny czy wszystkie jesteście? dopisujcie się

reklama
Wiem, że już późno ale u mnie jest godzina wcześniej niż w Polsce więc dopiero 21:40. Czekam aż mój P wróci z pracy. Będzie gdzieś za godzinę dopiero.

Właśnie zauważyłam u siebie śluz rozciągliwy ale jeszcze mleczny. Zrobiłam natychmiast test owu ale wyszedł negatywny. Zakładam, że jutro rano lub pojutrze będzie już pozytywny. Nareszcie!!!:-)

Dobranoc kochane, idę się wykąpać i w łóżeczku poczekam na męża ;-)Dzisiaj mu nie odpuszczę:-)

Wszystkie ochoty nabrałyście, a mój dziś po 2 wraca:angry: no nic poczekam:-D Dobranoc dziewczyny owocnych boboseksów i nie tylko:rofl2:

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi - zgadzam się,że przytulanki to dobra metoda na wiele dolegliwości...ale niestety w nocy gorączka tak mi urosła (39,5),że nie umiałam samodzielnie ogarnąć nawet szklanki z wodą :-( masakra...nie pamiętam kiedy w życiu ostatnio czułam się tak źle. Dopiero teraz spadła mi do 37,4 i troszkę wróciłam wśród żywych. Masakra...raczej za bardzo nie choruję, nawet w zimie...a tu środek lata i taka akcja.
Moniqa- wiem,że antybiotyk nie służy starającym się ale przy takiej gorączce nie miałam za bardzo innego wyjścia...

W nocy podczas kaszlu czułam ból owulacyjny w prawym jajniku... tak więc jak trochę dojdę do siebie to może dziś jeszcze spróbujemy jak M wróci wieczorem z pracy. Najwyżej tak jak mówiłyście - na pieska i może się nie zarazi ;-)

Witam z rana :-D
Udało mi się wczoraj zgwałcić M :-D Podbrzusze mnie teraz nie boli i nie jestem rozdrażniona, ale wczoraj to naprawdę była masakra - miałam ćmiące bóle w podbrzuszu jak na @, potem nagle dłuuuugie kłucie, które przeszło w ćmienie, a potem mnie napompowało ostro i bolało jak tuż przed @ i pojawiło się jednocześnie ogromne rozdrażnienie i zniechęcenie. Hormony :dry:

Ostatnio odkryliśmy klucz od sypialni, gdzieś zagubiony wcześniej - jest o niebo lepiej i częściej... nawet rano :cool2:

To jest myśl! Drzwi z zamkiem :cool2: Dzięki za pomysł :-D

To mój pierwszy cykl po odstawieniu tabletek, dlatego nie wiem kiedy spodziewać się @ Boboseksów miałam sporo, ale że się udało za pierwszym razem (tym bardziej odrazu po odstawieniu anty) to wątpię. No zobaczymy... przetaczając którejś z was słowa "dopóki @ nie ma, jest szansa" i tego się trzymajmy :-)

Podobno często jest tak, że płodność przyhamowana tabletkami, w pierwszym cyklu po odstawieniu potrafi się obudzić ze zdwojoną siłą :-)

ale niestety w nocy gorączka tak mi urosła (39,5),że nie umiałam samodzielnie ogarnąć nawet szklanki z wodą :-(

Przytulam mocno! Dobrze chociaż, że już Ci spadła ta temperatura!!!

W nocy podczas kaszlu czułam ból owulacyjny w prawym jajniku... tak więc jak trochę dojdę do siebie to może dziś jeszcze spróbujemy jak M wróci wieczorem z pracy. Najwyżej tak jak mówiłyście - na pieska i może się nie zarazi ;-)

No właśnie dziewczynki jak to jest z przytulankami po ovu? Ile czasu po skoku mają sens?

czerwony = termin małpy
zielony = termin testowania
Ni-kusia - 1.06 pozytyw, betka 84,5
Beti - 18.06 18.06.
- II
Ewka358 - 18.06
- @
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)

Karotka00 - 17.06 20.06
Staraczka13 - 20.06 20.06
Gabi84 - 22.06
tamaguczi - 25.06 26.06
Moniqaa -26.06 -
@ 01.07 (zmieniam termin testowania, bo owu prawdopodobnie była wcześniej)
AniolekBB - 28.06
Tygryseczek- 30.06
OneMoreTime - 04.07 04.07
Rybka33 - 04.07 04.07
madziolina_p - 04.07 może ok 5.07
Ulika
- 07.07 07.07
Żabucha- 11.07
lamorela - 12.07 17.07 (przetestuję się jeżeli @ nie przyjdzie)
olapalo - 13.06 (testy negatywne 33-34 dc: 18-19.05, więc czekam na rozwój wypadków)

Witam z ranka :-)
Wczorajszy prysznic udany, dostałam co chciałam :-)
Dziś 34 dc i nic... Nawet nic nie wskazuje na to żeby @ przyszła...

:-D:dry::cool2::-D
Podobno często jest tak, że płodność przyhamowana tabletkami, w pierwszym cyklu po odstawieniu potrafi się obudzić ze zdwojoną siłą :-)

Oby tak było w moim przypadku :-)
Ja właśnie mam pierwszy cykl po tabletkach, ale nigdy nie miałam aż tak rozjechanych cykli, dlatego się dziwię co jest grane ? Najczęściej miałam tak, że jeden cykl trwał 29 dni, kolejny 31 i tak na zmianę... A teraz nic...

Wanda ja się zastanawiam czy nie wziąć luteiny - teoretycznie jeśli nie ma ciąży, to po luteinie powinna przyjść @ i zacznie się nowy cykl. U mnie dziś 35dc i nie wiem czy nie marnuję czasu :dry:

reklama
Naprawdę luteina ma takie działanie ?
Ja poczekam, jutro jedziemy na tygodniowa wycieczkę, więc wolę nie mieć @ niż ją mieć... Zwłaszcza, że dość daleko jedziemy i dużo czasu w aucie.
Jak wrócę to albo z @ albo z ll ;-)

Do góry