reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

reklama
mrowkaa, planuję w czwartek, pierwszy dzień spodziewanej @. Boję się wcześniej, żeby się nie podłamać jak nie wyjdzie...pamiętam, że w drugiej ciąży testowałam w dzień @ i bladzioch był dopiero po 2/3 min. i nie sądzę, żeby mi wcześniej pokazało, gdyby pozytywnie było... chociaż ten test w szafce wierci dziurę w myślach....
Pierwotnie też pierwszy dzień @ miałam mieć w czwartek, ale wg ovufriend przesunęło się na wtorek. Dlatego myślałam,że może jutro rano zatestuję....no chyba,że wystarczy mi cierpliwości i zdołam poczekać jeszcze trochę :sorry: Obawiam się tylko,że może testowania wcale nie będzie...bo ból już tak się nasilił,że @ zdaje się przyjść lada chwila :-( poza tym temperatura spadła, chyba nie ma się co łudzić ... Trzymam kciuki ! byle do czwartku!!!

zrobiłam sobie tak od niechcenia test owu a tam dwie, tłuste, czerwone krechy!!! :szok::szok::szok:

jejku, pierwszy raz będę miała owulację w normalnym terminie!!!!!! :szok: :szok:

to NA PEWNO zasługa ziółek!!!

Już się ucieszyłam bo przeczytałam że dwie tłuste krechy i pomyślałam że na teście ciążowym :-)
Ja dzisiaj rano zrobiłam 4 i ostatni test ciążowy, dwie kreski - poranek niedzielny, zatem zaniosłam mężowi test do łóżka i tak żeśmy zaczęli "marzyć" jak to będzie ... :happy: wierzę że będzie dobrze

Już się ucieszyłam bo przeczytałam że dwie tłuste krechy i pomyślałam że na teście ciążowym :-)
Ja dzisiaj rano zrobiłam 4 i ostatni test ciążowy, dwie kreski - poranek niedzielny, zatem zaniosłam mężowi test do łóżka i tak żeśmy zaczęli "marzyć" jak to będzie ... :happy: wierzę że będzie dobrze

a 3 inne dzis pokazaly 1 kreske?

Wszystkie pokazały po dwie kreski, nie robiłam ich dzisiaj wszystkich ale w odstępach,
1 test - w 22 dc
2 i 3 test - w 24dc
4 test - w 27dc
w tym tyg postaram się iść na HCG a za tydzień lub dwa do gin.

Mam pytanie - dziewczyny - korzystacie z prywatnych gabinetów gin czy na NFZ?

Ostatnia edycja:
Wszystkie pokazały po dwie kreski, nie robiłam ich dzisiaj wszystkich ale w odstępach,
1 test - w 22 dc
2 i 3 test - w 24dc
4 test - w 27dc

aaa no to super! gratulacje, bardzo sie ciesze! beta tez wyjdzie super, jeszcze raz wielkie gratulacje!

1 test - w 22 dc
2 i 3 test - w 24dc
4 test - w 27dc

Gratulacje :)

Ja chyba nie wytrzymam i dziś zrobię test..

reklama
Lena witam! i czekam na dobre wieści! Podziwiam cierpliwość bo ja złamałabym się pewnie kilka razy juz i testowała.
A ja dziś się nie poznaję. Najpierw spałam do ... 11! bo w nocy coś nie mogłam. A jak już wstałam to najpierw się rozwyłam na jakimś badziewnym filmie potem weszłam na forum i przy czytaniu pamiętników dziewczyn starających się o dzidzię też płakałam u jednej bo jej nie wychodzi i pisała co czuje, u innej - bo sie udało! Jeju nie wiem co jest grane zazwyczaj trzymam emocje na wodzy a tu taki jakiś rozchwiany moment mam... Może w bobra się przeistaczam???

Do góry