madziolina_p
Fanka BB :)
a jakiej czulosci test? ja bym to zrobila juz dzis jak bym miala test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwotnie też pierwszy dzień @ miałam mieć w czwartek, ale wg ovufriend przesunęło się na wtorek. Dlatego myślałam,że może jutro rano zatestuję....no chyba,że wystarczy mi cierpliwości i zdołam poczekać jeszcze trochę Obawiam się tylko,że może testowania wcale nie będzie...bo ból już tak się nasilił,że @ zdaje się przyjść lada chwila :-( poza tym temperatura spadła, chyba nie ma się co łudzić ... Trzymam kciuki ! byle do czwartku!!!mrowkaa, planuję w czwartek, pierwszy dzień spodziewanej @. Boję się wcześniej, żeby się nie podłamać jak nie wyjdzie...pamiętam, że w drugiej ciąży testowałam w dzień @ i bladzioch był dopiero po 2/3 min. i nie sądzę, żeby mi wcześniej pokazało, gdyby pozytywnie było... chociaż ten test w szafce wierci dziurę w myślach....
Już się ucieszyłam bo przeczytałam że dwie tłuste krechy i pomyślałam że na teście ciążowym :-)
Ja dzisiaj rano zrobiłam 4 i ostatni test ciążowy, dwie kreski - poranek niedzielny, zatem zaniosłam mężowi test do łóżka i tak żeśmy zaczęli "marzyć" jak to będzie ... wierzę że będzie dobrze
Wszystkie pokazały po dwie kreski, nie robiłam ich dzisiaj wszystkich ale w odstępach,
1 test - w 22 dc
2 i 3 test - w 24dc
4 test - w 27dc
w tym tyg postaram się iść na HCG a za tydzień lub dwa do gin.
Mam pytanie - dziewczyny - korzystacie z prywatnych gabinetów gin czy na NFZ?
Wszystkie pokazały po dwie kreski, nie robiłam ich dzisiaj wszystkich ale w odstępach,
1 test - w 22 dc
2 i 3 test - w 24dc
4 test - w 27dc
w tym tyg postaram się iść na HCG a za tydzień lub dwa do gin.
Mam pytanie - dziewczyny - korzystacie z prywatnych gabinetów gin czy na NFZ?