reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
żabucha piękny skok!!! dobrze Ci przepowiedziałam owu, miałam nosa, hehe
lamorela no za blisko ta kreska, dziwnie trochę... nie wiem, mnie tam nigdy nawet cień cienia nie wyszedł, może kup jeszcze jakiś inny test i zatestuj jutro/ za kilka dni.
moniqaa kochana wstawiaj suwaczek, będziemy odliczać tygodnie ciąży ;-)
one more time zgadzam się, wszystkim nam się uda, to tylko kwiestia czasu!!!!!
anka a gdzie takie testy można kupić? w aptece? przez internet?
wczoraj byliśmy w kinie na seansie 6D, hmm, no nie najgorsze to było ale szału nie ma, że tak powiem, gaci z doooopy nie zrywa
dziś może powtórzę test owu chociaż te testy, które ostatnio kupiłam na allegro jakieś lipne są, słabo te kreski wychodza, nawet ta kontrolna jest jakaś bardzo słaba...
mąż piecze chleb więc za 3 godziny będzie wyżerka... hmmm, domowy chlebek ze słonecznikiem i do tego prawdziwe masło, mnaaaammmm....
maszyna do pieczenia chleba to był strzał w 10!!!
lamorela no za blisko ta kreska, dziwnie trochę... nie wiem, mnie tam nigdy nawet cień cienia nie wyszedł, może kup jeszcze jakiś inny test i zatestuj jutro/ za kilka dni.
moniqaa kochana wstawiaj suwaczek, będziemy odliczać tygodnie ciąży ;-)
one more time zgadzam się, wszystkim nam się uda, to tylko kwiestia czasu!!!!!
anka a gdzie takie testy można kupić? w aptece? przez internet?
wczoraj byliśmy w kinie na seansie 6D, hmm, no nie najgorsze to było ale szału nie ma, że tak powiem, gaci z doooopy nie zrywa
dziś może powtórzę test owu chociaż te testy, które ostatnio kupiłam na allegro jakieś lipne są, słabo te kreski wychodza, nawet ta kontrolna jest jakaś bardzo słaba...
mąż piecze chleb więc za 3 godziny będzie wyżerka... hmmm, domowy chlebek ze słonecznikiem i do tego prawdziwe masło, mnaaaammmm....
maszyna do pieczenia chleba to był strzał w 10!!!
6D? Karola co to jest 6D. Nie słyszałam jeszcze, chociaż ja to dopiero miesiąc temu dopiero 3D zobaczyłam
Żabucha no widzisz i się śmiejesz. Teraz w takim nastroju zostajesz do środy
Karola wiesz co ja też miałam teraz takie dziwne te testy z allegro... Ta kontrolna jakaś wyblaknięta, zresztą ciążowe też takie przyszły A może one szczęście przynoszą? ;-)
Żabucha no widzisz i się śmiejesz. Teraz w takim nastroju zostajesz do środy
Karola wiesz co ja też miałam teraz takie dziwne te testy z allegro... Ta kontrolna jakaś wyblaknięta, zresztą ciążowe też takie przyszły A może one szczęście przynoszą? ;-)
lamorela
Fanka BB :)
Mam nadzieję:-)Ta kontrolna jakaś wyblaknięta, zresztą ciążowe też takie przyszły A może one szczęście przynoszą? ;-)
Żeby nie myśleć za dużo, idę przesadzać kwiatki na balkonie
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
moniqaa oprócz efektu 3D, dodatkowo ruszały się fotele jak było trzęsienie ziemi, był zapach, psikało nam wodą, i takie coś po nogach smyrało, jak np biegły szczury to po nogach Cię smyrało tak, że wydawało Ci się, że te szczury Ci między nogami biegają, był np widoczek na morze i było czuć zapach bryzy i wiatr wiał w twarz, a jak np. hydrant wywaliło to normalnie wodą w twarz Ci pryskało.
co do testów to obyś miała rację i te testy były ostatnimi jakie zakupiłam
co do testów to obyś miała rację i te testy były ostatnimi jakie zakupiłam
Mrowkaa
Fanka BB :)
A kiedy zamierzasz testować? Będę trzymać kciuki. Ja zamierzam jutro lub we wtorek...ale nie wiem czy @ nie wyprzedzi moich zamiarów, bo brzuch boli coraz bardziej......ja mam dzisiaj 25 dc.... już kupiłam test w piątek, ale czekam, nie robię.... nie mam żadnych objawów, oprócz bardzo wrażliwych piersi od kilku dni. Tylko jak wiemy, wrażliwe piersi są zarówno na @ jak i na ciążę.... jakoś wyciszyłam swoje myśli i emocje (na tyle, na ile to możliwe...) i czekam.... czasami położę rękę na łonie i zapytam w myślach: zadomowiłaś się już kruszyno, czy jeszcze nie..?
Musimy się uzbroić w cierpliwość, ale jak to "ktoś" mądry powiedział: cierpliwi zostaną wynagrodzeni Więc za nas wszystkie mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
Madzia&Lena
Zaangażowana w BB
Witajcie
Z mężem staramy się, nie starając o dziecko tzn, mieliśmy zacząć w następnym cyklu, ale tak się przytulaliśmy, że pierwsze podejście wyszło w tym miesiącu. Znacie tu historię pewnie nie jeden osoby która zaszła w ciążę więc opiszę mój cykl i zapytam czy jest to możliwe, że jestem w ciąży
Ostatnią @ miałam 24 maja, dziś jest 38 dc. Poprzedni cykl był 39 dniowy (od odstawienia hormonów cykle były takie: 29, 29, 30, 30, 27, 32 i 39). Przytulanki 5,8,9,16,19,26,27 czerwiec (bez zabezpieczenia). W tym 26go zakończony 'happy endem' jak to nazwałam. W cyklu brak widocznej owulacji z temperatury. Śluz płodny wystąpił 2 razy.
I właśnie siedzę, boli mnie lekko głowa, mam mdłości i się zastanawiam czy to możliwe :>
Z mężem staramy się, nie starając o dziecko tzn, mieliśmy zacząć w następnym cyklu, ale tak się przytulaliśmy, że pierwsze podejście wyszło w tym miesiącu. Znacie tu historię pewnie nie jeden osoby która zaszła w ciążę więc opiszę mój cykl i zapytam czy jest to możliwe, że jestem w ciąży
Ostatnią @ miałam 24 maja, dziś jest 38 dc. Poprzedni cykl był 39 dniowy (od odstawienia hormonów cykle były takie: 29, 29, 30, 30, 27, 32 i 39). Przytulanki 5,8,9,16,19,26,27 czerwiec (bez zabezpieczenia). W tym 26go zakończony 'happy endem' jak to nazwałam. W cyklu brak widocznej owulacji z temperatury. Śluz płodny wystąpił 2 razy.
I właśnie siedzę, boli mnie lekko głowa, mam mdłości i się zastanawiam czy to możliwe :>
Podziel się: