reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Jako, że nie wytrzymałam i zrobiłam dziś znowu dwa testy (pink płytkowy) i widać na nich II, tyle, że ta I jest jakoś tak blisko kontrolnej, wynik odczytany po 3 minutach, więc nie powinien być zafałszowany, co to może oznaczać?
IMG_0122.jpg

Załączniki

• IMG_0122.jpg
    IMG_0122.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
reklama
Miałam podobnee wykresy do Twoich.. ale moze zacznę ponownie moiezryć temp. macie takie łADNE te wykresy:-):-)
jak byłam u gin na USG to nie mowił mi że mam zaburzoną owu... ahh... trzeba było by być alfą i omegą żeby połapać się w tych wszystkich diagnozach lekarzy..

lamorelaogólnie to ja zawsze miałam tylko jedną kreseczke chociaz probowałam sie doszukiwać choć odbrobiny drugiej... ale pamiętam jak moja kuzynka zasłabła w sklepie to ekspedientka dała jej wody i powiedziala ze ma sobie zrobic test wiec ta zrobiła i miała jedną wyrażną kreske i drugą słabą ( nie wiem czy tak blisko kontrolnej kreski) jak sie okazało byla w pierwszych tygodniach ciąży...róznie to bywa.. ale mam nadzieję że ci się poszczęsciło :laugh2:

Lamorela miałam ten sam test (pink?) ale u mnie kreski wyszły w miejscach C i T.
Ciekawe nie powiem, niby powinno być w wyznaczonych miejscach. Jeśli nie jest to nie wiem jak interpretować ten wynik.

Dokładnie, oba te wyniki wyszły po 3min, zdjęcie robione ok. 6min po zrobieniu tego wyżej, a 3 min tego niżej. W instrukcji napisali, że jak kreska C jest widoczna, znaczy, że test zrobiony poprawnie. Nie wiem co myśleć, ostatnio wychodziły mi te kreski w normalnych miejscach.

lamorela jakies trefne te testy! Moze jakas uszkodzona partia i w zlym miejscu jest pasek. Moze kup na jutro innej firmy, jesli masz zamiar dalej testowac.

U mnie po owulacji, dopiero:szok:! Ale skok ladny. Moj maz mowi, ze cos czuje ze w piatek oddal "zloty strzal":-D:-D:-D. Oby...

dziś mam 25 dc.... brzuch zaczyna boleć, trochę tak jak na @, trochę kuje... Fasolko jesteś tam? Boję się że kolejny raz nic nie wyszło :-( .. Siedzę sama w domu i oglądam "sex w wielkim mieście" żeby myśli przekierować na inne tory, ale nie mogę jakoś...

ja mam dzisiaj 25 dc.... już kupiłam test w piątek, ale czekam, nie robię.... nie mam żadnych objawów, oprócz bardzo wrażliwych piersi od kilku dni. Tylko jak wiemy, wrażliwe piersi są zarówno na @ jak i na ciążę.... jakoś wyciszyłam swoje myśli i emocje (na tyle, na ile to możliwe...) i czekam....:unsure: czasami położę rękę na łonie i zapytam w myślach: zadomowiłaś się już kruszyno, czy jeszcze nie..?
Musimy się uzbroić w cierpliwość, ale jak to "ktoś" mądry powiedział: cierpliwi zostaną wynagrodzeni:tak::happy: Więc za nas wszystkie mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Żabucha ja Tobie mówię: mąż miał rację :tak:
Tempka ładnie podskoczyła, oby tak dalej. Pamiętaj w czerwcu był dzień dziecka, więc bobas będzie jak malowany :-)

Do góry