reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 30+

reklama
Dziewczyny życzę , zeby spełniły sie Wam marzenia- te małe , o których wstydzimy sie mowić głośno i te wielkie, które być może teraz wydają sie niemożliwe.

Mam nadzieje ze przyszły rok bedzie dla Nas , dla Was szczęśliwy

Hej, czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?
Kiedyś dawno temu tu pisałam. Obecnie zaczęliśmy już 17 tc :) To forum przyniosło szczęście :)

Manabu gratuluję! Nadzieję przynosisz :). Super jest coś takiego przeczytać! Spokojnej ciąży :)

Manabu Gratuluje!!! ;) wiesz juz kto mieszka w brzuszku?? Ja tu twardo sie trzymam bo same pozytywne rzeczy sie tu dzieją :*

Airfix u mnie styczeń jakiś pechowy. Codziennie coś: nowy rok zaczął mi się od pobolewania zęba (który kiedyś leczyłam kanałowo, ale po paru dniach przeszło, czasem właśnie tak mam z tym zębem), zepsuł nam się całkowicie monitor i drukarka, po poronieniu cykl mi się wydłużył do 35 dni, okres długi bo 9 dni trwał, przez to wypadła mi tydzień temu wizyta u ginki, a przed okresem złapałam tam jeszcze chyba grzybicę.Mój m czyścił kaszaka na karku z 4 dni, a mój synuś daje popalić w przedszkolu i na konsultacjach wylądowałam. W pracy też jakoś nerwowo. Jutro idę do ginki na usg, będę mieć 12 dc, więc na wizycie ma mi powiedzieć czy z macicą wszystko w porządku po poronieniu (które było już ponad 2 miesiące temu), czy owulka się zbliża, czy nie mam żadnej infekcji i jak da mi zielone światło to od jutra zaczniemy starania.Boję się strasznie. A co u Ciebie?

Kacha10 No to wręcz super masz...jak nie jedno to drugie i niby się mówi ze człowiek powinien się wyciszyć,bez stresu podchodzić do starań...Ale jak się nie stresować skoro życie samo pisze takie scenariusze. Ja czekam na mój cykl majowy, kupiłam na razie monitor płodności cyclotest baby i ovu comp..któryś będę chciała sprzedać,jeszcze nie wiem ktory;) bo tak sie złożyło mi ze mam dwa. Mam nadzieję ze coś pomoże to.

reklama
U mnie nowy rok jak na huśtawce - raz dołek, raz górka. W temacie ciążowym cisza- czekam na efekty naszych działań. Jeśli nie uda się w tym miesiącu to robimy przerwę. Nie wiem jeszcze na jak długo i nic nie zakładam. Zobaczymy.

Do góry