Magoo Ja już nie wierzę w żadne spadki, wysokie temperatury po owu; objawy. ..U mnie to wszystko zawiodło. Kiedyś oglądałam wykresy na ovufriend,na 50 wykresów tylko dwa ciążowe i to takie ze nigdy bym nie powiedziała ze to może być ciaza,a te które wyglądały na idealne ciążowe okazywały się niewypałem. Damy radę i jeszcze ujrzymy te dwie kreseczki Fajny byś miała prezent na święta i Nowy rok jakby tak się udało
reklama
kacha10
Fanka BB :)
Magoo nie testuj.Poczekaj na dzień @. Ja w tej ciazy co poronilam nawet nie przypuszczałam ze coś jest na rzeczy.Dopiero później po teście zaczęłam analizować i moimi objawami byli zaparcia, poranione dziasla, tydz.przed terminem okresu bardzo boka po mnie podbrzusze jak na okres, zasmakowal mi szake koleżanki tak bardzo ze 5 dni chodził za mną smak i zapach.Nic po za tym.Piersi zero reakcji.Ja testowalam jak spoznil mi sie 5 dni okres i tak robiąc test nie zdawałam sobie sprawy ze się udało.mój M kazal mi jeszcze czekać ale ja już chciałam wiedzieć na czym stoję.Ja 14 stycznia idę do glinki prywatnie żeby sprawdziła ta macicy i jak będzie ok to w następnym cyklu chcę się sexic bez zabezpieczeń. Licze na to ze organizm pamięta ciaze i zaskoczy szybciej.Muszę jeszcze wylużywać bo jak się będę spisać to nic z tego nie będzie.
magoo
Fanka BB :)
Oj, dziewczyny. Ja chciałam żebyście mnie pocieszyły bo te wszystkie przeciw to przecież znam doskonale.... Żartuję. Sama zdaję sobie sprawę z tego, że prawdopodobieństwo jest niewielkie. Staranki z racji stanu mojego męża raczej ograniczone (zastępstwa nie szukałam....), na dodatek ovu wcześniej niż zwykle, więc mieliśmy małe spóźnienie - pierwsze były w dzień ovu, a przecież największe prawdopodobieństwo jest wtedy, kiedy jest 2 dni przed i dzień przed. Zobaczymy. Ale z testem nie będę czekać tak długo. Dziś dostałam łądną flaszeczkę, jeśli we wtorek test będzie negatywny to się wieczorem upiję...
Joanka85
Maciejkowa Mama
Witajcie. Długo się nie odzywalam ale wracam i informuje,że się udało i jestem w 16 tc :-) Trzymam kciuki za Was wszystkie!
reklama
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Magoo i Jak sytuacja?
Co do wykresu u mnie teraz byl nijaki ale kilka dni przed @ temp. Przekroczyla 37st. A nigdy tak nie bylo. Jak sie tak utrzymywala kilka dni zaczynalam miec nadzieje. Co do przytulania to tez nie szalelismy wcale
Mi leci 9tc i mecza mdlosci ale zniose wszystko.
Kciucze za was dziewczyny &&&
Co do wykresu u mnie teraz byl nijaki ale kilka dni przed @ temp. Przekroczyla 37st. A nigdy tak nie bylo. Jak sie tak utrzymywala kilka dni zaczynalam miec nadzieje. Co do przytulania to tez nie szalelismy wcale
Mi leci 9tc i mecza mdlosci ale zniose wszystko.
Kciucze za was dziewczyny &&&