reklama
Yesenia dziekuje za wpisanie na liste.
Airfix kochana widze że też tu jestes. Super.
A mnie coś mnie brzuch boli. Chyba owu , chociaz zazwyczaj mnie nie bolał. Zrobiłam test ok 19 i druga kreska bledsza od testowej. Wczoraj wogole nie bylo, a przedwczoraj blada byla ze nie bylo widac prawie. Mam juz tylko dwa testy owu wiec zrobie gdzies za godzine i jeden rano zobacze czy cos sie zmienia.
U nas pod wieczór sie schłodziło. Była burza. Zaraz ide sie kapac i jutro do pracy,
Airfix kochana widze że też tu jestes. Super.
A mnie coś mnie brzuch boli. Chyba owu , chociaz zazwyczaj mnie nie bolał. Zrobiłam test ok 19 i druga kreska bledsza od testowej. Wczoraj wogole nie bylo, a przedwczoraj blada byla ze nie bylo widac prawie. Mam juz tylko dwa testy owu wiec zrobie gdzies za godzine i jeden rano zobacze czy cos sie zmienia.
U nas pod wieczór sie schłodziło. Była burza. Zaraz ide sie kapac i jutro do pracy,
Witam Was kochane - trochę mnie nie było bo - czekałam na wyniki bety. Bo to od nich zależała moja iskierka nadziei. Na pierwszy wynik w 12 dpt i drugi po 48 h - trochę czekałam i właśnie odebrałam wyniki. I nie chcę się za szybko cieszyć, bo 5 lat starań, inseminacja, 4 transfery nie przyniosły rezultatu, Po 5 transferze mam następujące bety: 10 dpt - 14,91, a w 14 dpt - 169 Powoli ale bardzo powoli zaczynam wierzyć, że może się udać.
Yesenia, Airfix - dziękuję, że mnie wspierałyście.
To pierwsze forum, na którym piszę - i chyba szczęśliwe forum W piątek jadę na usg pęcherzyka - Boże kochany - żeby on tam tylko był! Ten mały cud to jedyne moje niespełnione marzenie.
Yesenia, Airfix - dziękuję, że mnie wspierałyście.
To pierwsze forum, na którym piszę - i chyba szczęśliwe forum W piątek jadę na usg pęcherzyka - Boże kochany - żeby on tam tylko był! Ten mały cud to jedyne moje niespełnione marzenie.
reklama