reklama
Jestem przekonana, że każdej z Was się uda i to jeszcze w tym roku. To jest szczęśliwe forum pełne ciążowych pozytywnych fluidów, które krążą nad każdą z Was i czekają tylko na odpowiedni moment. Tak sobie myślę, że tym razem, przy tym podejściu nie przeżywałam tak wszystkiego, tj. nie odchodziłam od zmysłów, nie zastanawiałam się co mam robić by zwiększyć szansę, w 11 dpt kiedy miałam plamienia byłam przekonana, ze to znowu porażka, zatem zabrałam się ostro do życia: zaprawiłam ogórki, nawrzeszczałam na męża, byłam w pracy. A 12 dpt poszłam zrobić betę by być pewną na 100% bo musiałam klinice wyniki przekazać. A tu taka niespodzianka, że mnie zamurowało. I Wam kochane życzę takiego Olbrzymiego Pozytywnego Zaskoczenia. Jedyna różnica w stosunku do poprzednich transferów nieudanych była taka, że tym razem starałam się mieć wyśmienity humor. I na sali gdzie była, a gdzie opiekowała się mną położna wiele minut żartowałyśmy i pośmiałyśmy się. Pozytywne nastawienie w tych momentach działa cuda. Całkiem myśleć się nie przestaje o tym czy będzie na tak czy na nie - ale żarty, śmiech i pozytywne osoby wokół to jest to!
Neta81
Fanka BB :)
Iwona gratuluje serdecznie cudowna informacja, trzymam &&&& za wizyte.
mnie dzis nawiedzila @. w sumie dobrze, ze dwa dni przed spodziewanym terminem bo w czwartek jade nad morze a tak to hedzie sie juz wtedy konczyla. cud nie nastapil mimo ze w tym cyklu naprawde bylo sporo staran. Taki moj los chyba, ech.
Yesenia gdybys mogla zmienic mi termin @ w liscie na 20 sierpnia to bede wdzieczna. W dni plodne raczej nie bedzie okazji do staran no ale niech cos tam bedzie wpisane.
pozdrawiam Was wszystkie goraco
mnie dzis nawiedzila @. w sumie dobrze, ze dwa dni przed spodziewanym terminem bo w czwartek jade nad morze a tak to hedzie sie juz wtedy konczyla. cud nie nastapil mimo ze w tym cyklu naprawde bylo sporo staran. Taki moj los chyba, ech.
Yesenia gdybys mogla zmienic mi termin @ w liscie na 20 sierpnia to bede wdzieczna. W dni plodne raczej nie bedzie okazji do staran no ale niech cos tam bedzie wpisane.
pozdrawiam Was wszystkie goraco
Neta kochana tule i zycze powodzenia w nastepnym cyklu
Iwona jeszcze raz gratuluje i zycze spokojnych 9 miesiecy, jak bedziesz wiedziala to podaj date porodu
Ja jade jutro z synem do Warszawy na konsultacje ortopedyczna a w czwarek Milosz jedzie do sanatorium. Ja zostane z nim do niedzieli i bede miala male wakacje , a potem bedzie z nim moja mama. Szybciej zleci mi czas do testowania. Moje cykle sa ostatnio krotkie po 24-26 dni. W srode 30 bedzie 28 dzien cyklu , jak do tego czasu nie przyjdzie wredna @ to bede miala nadzieje ze sie udalo.
Iwona jeszcze raz gratuluje i zycze spokojnych 9 miesiecy, jak bedziesz wiedziala to podaj date porodu
Ja jade jutro z synem do Warszawy na konsultacje ortopedyczna a w czwarek Milosz jedzie do sanatorium. Ja zostane z nim do niedzieli i bede miala male wakacje , a potem bedzie z nim moja mama. Szybciej zleci mi czas do testowania. Moje cykle sa ostatnio krotkie po 24-26 dni. W srode 30 bedzie 28 dzien cyklu , jak do tego czasu nie przyjdzie wredna @ to bede miala nadzieje ze sie udalo.
Ostatnia edycja:
kacha10
Fanka BB :)
iwona masz racje we wszystkim.Zgadzam sie z Toba w 100%.Dziecko sobie samo wybiera odpowiedni czas.Mozna sie starac,planowac a i tak nic z tego moze nie byc.Bo to nie ten moment.
yesenia ja juz czuje sie okresowo wiec na dniach pewnie dostane @.A dlugo staralas sie o swojego syna?
yesenia ja juz czuje sie okresowo wiec na dniach pewnie dostane @.A dlugo staralas sie o swojego syna?
Kacha powiem szczerze że wstyd się przyznać Ślub braliśmy we wrześniu i takie były plany że dopiero od lipca następnego roku mamy się starać. Zabezpieczaliśmy się gumką ;-) i wyobraź sobie że nam pękła!!!!! Poprawiliśmy jeszcze ze dwa razy , nawet nie wiem w którym dniu cyklu byłam ,ale wtedy od razu wiedziałam że jestem w ciąży, nie widziałam innej opcji. Teraz też byłam pewna że uda się bardzo szybko :-(
Kacha , jak okresowo , to mam źle wpisaną Cię na listę 26.08.2015???
Kacha , jak okresowo , to mam źle wpisaną Cię na listę 26.08.2015???
reklama