kacha10
Fanka BB :)
Witam wszystkie staraczki!Mam 33,5 lata i moj synek 3,5.O niego staralismy sie prawie 1,5roku.Tak b.chcialam zajsc w ciaze ze psychika mi blokowala to zajscie.Zrobilam badania m i sobie-hormony,toksoplazmoze,chlamydie,monitoring cyklu i wszystko byli idealnie a ja sie wsciekalam ze nic nie moge poprawic.Mierzylam temp.,obserwowalam sluz,cykle byly idealne,owulacje czulam,sex zawsze byl a ciazy brak.Zaszlam w cyklu dopiero jak zaangazowalam sie w problemy moich rodzicow.Nawet juz bylam zapisana na laparoskopie i naszczescie ja odwolalam.Od maja tego roku stwierdzilismy ze starac sie nie bedziemy bo to byl obled.Kochamy sie kiedy mamy ochote a co bedzie to bedzie.Liczymy w sumie na wpadke.Nie mamy juz parcia.Trudno nam bylo podjac ta decyzje bo nasz syn jest b.zywiolowy i daje nam popalic.
Dlatego kobietki,wiem ze trudno ale wrzuccie na luz bo tak mozna sie wykonczyc a bedzie to nawet utrudniac zajscie w ciaze.Co do objawow ciazowych to wszystkie przepowiadaly mi zblizajacy sie okres.Jedyny objaw to ze b.mi sie chcialo spac i bylam zmeczona i to bylo jeszcze zanim zrobilam test.
Dlatego kobietki,wiem ze trudno ale wrzuccie na luz bo tak mozna sie wykonczyc a bedzie to nawet utrudniac zajscie w ciaze.Co do objawow ciazowych to wszystkie przepowiadaly mi zblizajacy sie okres.Jedyny objaw to ze b.mi sie chcialo spac i bylam zmeczona i to bylo jeszcze zanim zrobilam test.