reklama
Yesenia Udanej podróży,a potem tych kilku dni małych wakacji
Ania_g_21 ja nie śpię kolejną noc od 3:40 rano , sąsiadowi oszczenila się suka i jedno szczenię które zostało wywala na balkon, a ono przeraźliwie skalczy i piszczy na cały blok i tak jest już 5 -Ty dzień. Od 3:40-23:00 koncert. Tv w mieszkaniu nie słychać nawet jak w ten upał zamkniesz okna i balkon tak głośno skalczy
Ania_g_21 ja nie śpię kolejną noc od 3:40 rano , sąsiadowi oszczenila się suka i jedno szczenię które zostało wywala na balkon, a ono przeraźliwie skalczy i piszczy na cały blok i tak jest już 5 -Ty dzień. Od 3:40-23:00 koncert. Tv w mieszkaniu nie słychać nawet jak w ten upał zamkniesz okna i balkon tak głośno skalczy
Yesenia - wypoczywaj i nabieraj sił. I pamiętaj - jedynie pozytywne nastawienie. Ciesz się synem, ładną pogodą etc a, że facet wkurza? To chyba jak każdą z nas - taki już mają urok - dbaj o siebie. Aha -widzę, że wpisałaś mnie na liście udało się Bardzo bym chciała - ale boję się, że to jeszcze za wcześnie.
Neta81 - pozytywne nastawienie rzeczywiście działa cuda. Przesyłam ciążowe fluidy
Kacha10 - okresowo to ja się czułam po każdym kolejnym transferze i w obecnym również. Najważniejsze by nie dać się zwariować. Ja, kiedy je czułam, postanowiłam, że nie będę się nimi przejmować i wypierałam je jak mogłam z myśli zastępując innymi - spróbuj tez tak.Dziewczyny - ponieważ jestem tutaj od niedawna to pytam bo nie wiem - jak się wstawia paski, które macie pod postami np. jesteśmy razem od, nasz syn ma etc? Dzięki za pomoc
Neta81 - pozytywne nastawienie rzeczywiście działa cuda. Przesyłam ciążowe fluidy
Kacha10 - okresowo to ja się czułam po każdym kolejnym transferze i w obecnym również. Najważniejsze by nie dać się zwariować. Ja, kiedy je czułam, postanowiłam, że nie będę się nimi przejmować i wypierałam je jak mogłam z myśli zastępując innymi - spróbuj tez tak.Dziewczyny - ponieważ jestem tutaj od niedawna to pytam bo nie wiem - jak się wstawia paski, które macie pod postami np. jesteśmy razem od, nasz syn ma etc? Dzięki za pomoc
kacha10
Fanka BB :)
yesenia wczoraj pobolewało mnie podbrzusze i krzyże więc może okres zbliża się wielkimi krokami.Dziś mam 24 dc.No to miałaś wpadkę- fajne takie zaskoczenie.Ja liczę na wpadkę kontrolowaną:-) bo starać się tak jak przy pierwszej ciąży to na pewno nie będę. Udanej podróży- odpoczywaj, wyluzuj i nastaw się pozytywnie!
Iwona ja jak dostanę okres to płakać na pewno nie będę. Mam już synka więc takiego strasznego parcia nie mam. Co ma być to będzie. Ja już wariowałam przy staraniach o mojego syna i nie chce tego przeżywać jeszcze raz.Widzę,że przeszłaś długą drogę więc na pewno sporo nerwów Cię to kosztowało. Ale w końcu los Ci wynagrodził lata starań.
Iwona ja jak dostanę okres to płakać na pewno nie będę. Mam już synka więc takiego strasznego parcia nie mam. Co ma być to będzie. Ja już wariowałam przy staraniach o mojego syna i nie chce tego przeżywać jeszcze raz.Widzę,że przeszłaś długą drogę więc na pewno sporo nerwów Cię to kosztowało. Ale w końcu los Ci wynagrodził lata starań.
Airfix a im nie przeszkadza ze ten pies tak skowycze? Ja mam dwa psy i jak są na podwórku i wieczorem czasem szczekają od tak to uciszam bo mnie to dobija. A że im nie przeszkadza?
Yesenia Milej podróży i odpoczynku. A co do facetów to czasem trzeba mieć anielska cierpliwość.
Iwona to i ja polapie tych fluidkow. Mogę?
Yesenia Milej podróży i odpoczynku. A co do facetów to czasem trzeba mieć anielska cierpliwość.
Iwona to i ja polapie tych fluidkow. Mogę?
Witaj - życzę Ci cudnego odpoczynku. Mi też marzyłoby się morze lub Mazury ale postawiliśmy na inny, najwyższy cel! I oby się udało. Bo powiem Wam, że mimo refundacji in vitro tj, zabiegu a od niedawna i leków - koszty są baaardzo wysokie. Jednak warto, bo mały cud jest wart każdego pieniądza, uczucia i wszystkiego na świecie! Pozdrawiam Was staraczki
reklama
Neta81
Fanka BB :)
Witam i życzę miłego dnia! Wczoraj wróciliśmy po 23. Dziś idę do fryzjera i wreszcie zaczynam pakowanie :-)
Ja też mam dziś fryzjera na 14 godzinę idę A co do pakowania to właśnie kończę, jutro o 7 wyjeżdżamy :-)