reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 30+

reklama
Dziewczyny, czy ktoras z was bierze leki na nadcisnienie?

Przez zupelny przypadke znalazlam informacje ze podobno moga powodowac obnizenie temperatury ciala w niektorych przypadkach.

Niby tydzien po owu, dostalam zgagi (ktora zawsze mi towarzyszy przed koncem cyklu) sluz jak na owu znowu co czasem tez mi sie zdaza a temperatura od sasa do lasa.

Aniay My tu narzekamy na Polska służbę zdrowia,a to u Was jest gorzej :) bo gdybym ja sama badań nie robiła to ginek ma to gdzieś :) A bralas kiedyś Inofem? Bez recepty to jest.Poczytaj. jeśli nie możesz go dostać to ja mogę Ci kupić i wysłać

Jest tak samo i tu i tu ;) w obu krajach znajda sie dobrzy i tragiczni lekarze. Tylko w PL robimy mnostwo rzeczy na wlasna reke. Gdyby sie w PL zdac tylko na panstwowa sluzbe zdrowia to wyszloby ze w UK lepiej.
Bo tutaj narzekaja jak miesiac musza na cos czekac. Bo dlugo. U nas misiac to krotko.

24 dc a tu czwarty dzień z rzędu temperatura 37,2. Jak zaklęta. Za to zaczął boleć mnie brzuch czyli chyba dalej staranka będą...

kalisia witaj. Napisz nam coś o sobie.
madzialenka temp. na razie fajna, dobrze rokuje. Ja mam dziś 28 dc i od paru dni codziennie mam wrażenie że zaraz dostanę @. Już tydzień się męczę z objawami przed okresowymi.Na dniach @ pewnie mnie dopadnie. Miałam już dosyć myślenia czy się udało i zdecydowałam się, że przejdę na dietę i trochę pomaga mi zająć myśli.Nadziei już nie mam więc zostaje czekać na @.

reklama
Tylko dorzuce ze w pierwszej I drugiej ciazy bylam pewna ze okres dostane, ale w dniu spodziewanego okresu dopiero doszly nietypowe symptomy. Nie poddawajcie sie

Do góry