reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 30+

Aniay To forum jest szczęśliwe więc trzymam kciuki za testowanie:) Ja jeszcze do maja muszę czekać na starania, i tak mi się dluzy:) Ale postanowiłam ze maj i zdania nie zmienię, muszę ogarnąć przeprowadzkę, a na razie wykonczeniowke :)

reklama
Aniay To forum jest szczęśliwe więc trzymam kciuki za testowanie:) Ja jeszcze do maja muszę czekać na starania, i tak mi się dluzy:) Ale postanowiłam ze maj i zdania nie zmienię, muszę ogarnąć przeprowadzkę, a na razie wykonczeniowke :)
Ja w styczniu marudzilam ze do marca musze czekać wiec rozumiem I trzymam kciuki zebys do maja zrobiła wszystko Co sobie zaplanowalas

U mnie to tak naprawdę na dwoje babka wróżyła. I podobno kiepsko wyglądam. Wczoraj czułam się fatalnie dzisiaj trochę lepiej, ale i tak źle wyglądam. Do @ jeszcze trochę i liczę, że jej nie będzie.

U mnie dziewczyny temperatura nigdy nie wywrozyla ciazy:) kilkanaście cykli, temperatura idealna ciążowa,nawet spadek implantacyjny można było zobaczyć na wykresie i nic z tego :) Przeglądałam kiedyś wykresy na ovufriend- na 50 było tylko 3 ciążowe i to takie ze po wykresie nie powiedziałabym ze mogło się udać, a te idealne gdzie na bank obstawialam ciaze były jednak bez owocne . I teraz już nawet nie nastawiam się patrząc na wykres. Ciążowe wykresy to takie kiedy nikt by się tego nie spodziewal:) Trzymam za Was kciuki

Airfix, ja mierze temperature zeby sprawdzac czy mam owu. I kiedy sie moge okresu spodziewac przy cyklach 30-50 dni sie przdaje

Aniay Ja temperaturę też mierze od 4 lat. Właśnie po to żeby wiedzieć kiedy jest ovu, czy hormony w pierwszej fazie są dobre, potem czy progesteron nie za niski w drugiej także mi również przydaje się mierzenie.Jednak żaden z moich wykresów idealnie ciazowych nie skończył się ciaza:) także teraz już wiem ze u mnie idealny wykres w drugiej fazie wcale nie musi oznaczać ze się udalo:) a czemu masz tak długie cykle? Nie masz czasem PCOS? Robiłaś badania hormonów może w 3dc? Bym zerknela na wyniki i wykres temperatury,by się wyjaśniło :)

reklama
Aniay Ja temperaturę też mierze od 4 lat. Właśnie po to żeby wiedzieć kiedy jest ovu, czy hormony w pierwszej fazie są dobre, potem czy progesteron nie za niski w drugiej także mi również przydaje się mierzenie.Jednak żaden z moich wykresów idealnie ciazowych nie skończył się ciaza:) także teraz już wiem ze u mnie idealny wykres w drugiej fazie wcale nie musi oznaczać ze się udalo:) a czemu masz tak długie cykle? Nie masz czasem PCOS? Robiłaś badania hormonów może w 3dc? Bym zerknela na wyniki i wykres temperatury,by się wyjaśniło :)
Mam pco napewno. Wyniki z krwi jednak mam ksiazkowe I nic nie wskazuje na problemy z hormonami. Co prawda z 14 dnia cyklu ale okolo 12 dni przed owu. Ide w poniedzialek na usg. Dam Ci link do wykresu jak mi Internet wroci, (teraz z komorki)ale ja od niedawna dopiero temp mierze.

Do góry