Aniay To forum jest szczęśliwe więc trzymam kciuki za testowanie Ja jeszcze do maja muszę czekać na starania, i tak mi się dluzy Ale postanowiłam ze maj i zdania nie zmienię, muszę ogarnąć przeprowadzkę, a na razie wykonczeniowke
reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Ja w styczniu marudzilam ze do marca musze czekać wiec rozumiem I trzymam kciuki zebys do maja zrobiła wszystko Co sobie zaplanowalasAniay To forum jest szczęśliwe więc trzymam kciuki za testowanie Ja jeszcze do maja muszę czekać na starania, i tak mi się dluzy Ale postanowiłam ze maj i zdania nie zmienię, muszę ogarnąć przeprowadzkę, a na razie wykonczeniowke
madzialenka3009
Fanka BB :)
U mnie dzisiaj 37,2 5 dpo
aniay
U mnie 36,4 ale ja przdowulacyjna mam 35,9-36,2 wiec dla mnie to duzo, I im wyzsza temperatura tym mi zimniej wiec po owu sie nigdy rozgrzac nie moge.U mnie dzisiaj 37,2 5 dpo
madzialenka3009
U mnie to tak naprawdę na dwoje babka wróżyła. I podobno kiepsko wyglądam. Wczoraj czułam się fatalnie dzisiaj trochę lepiej, ale i tak źle wyglądam. Do @ jeszcze trochę i liczę, że jej nie będzie.
U mnie dziewczyny temperatura nigdy nie wywrozyla ciazy kilkanaście cykli, temperatura idealna ciążowa,nawet spadek implantacyjny można było zobaczyć na wykresie i nic z tego Przeglądałam kiedyś wykresy na ovufriend- na 50 było tylko 3 ciążowe i to takie ze po wykresie nie powiedziałabym ze mogło się udać, a te idealne gdzie na bank obstawialam ciaze były jednak bez owocne . I teraz już nawet nie nastawiam się patrząc na wykres. Ciążowe wykresy to takie kiedy nikt by się tego nie spodziewal Trzymam za Was kciuki
madzialenka3009
Nie dziękuję Airfix
aniay
Airfix, ja mierze temperature zeby sprawdzac czy mam owu. I kiedy sie moge okresu spodziewac przy cyklach 30-50 dni sie przdaje
Aniay Ja temperaturę też mierze od 4 lat. Właśnie po to żeby wiedzieć kiedy jest ovu, czy hormony w pierwszej fazie są dobre, potem czy progesteron nie za niski w drugiej także mi również przydaje się mierzenie.Jednak żaden z moich wykresów idealnie ciazowych nie skończył się ciaza także teraz już wiem ze u mnie idealny wykres w drugiej fazie wcale nie musi oznaczać ze się udalo a czemu masz tak długie cykle? Nie masz czasem PCOS? Robiłaś badania hormonów może w 3dc? Bym zerknela na wyniki i wykres temperatury,by się wyjaśniło
reklama
aniay
Mam pco napewno. Wyniki z krwi jednak mam ksiazkowe I nic nie wskazuje na problemy z hormonami. Co prawda z 14 dnia cyklu ale okolo 12 dni przed owu. Ide w poniedzialek na usg. Dam Ci link do wykresu jak mi Internet wroci, (teraz z komorki)ale ja od niedawna dopiero temp mierze.Aniay Ja temperaturę też mierze od 4 lat. Właśnie po to żeby wiedzieć kiedy jest ovu, czy hormony w pierwszej fazie są dobre, potem czy progesteron nie za niski w drugiej także mi również przydaje się mierzenie.Jednak żaden z moich wykresów idealnie ciazowych nie skończył się ciaza także teraz już wiem ze u mnie idealny wykres w drugiej fazie wcale nie musi oznaczać ze się udalo a czemu masz tak długie cykle? Nie masz czasem PCOS? Robiłaś badania hormonów może w 3dc? Bym zerknela na wyniki i wykres temperatury,by się wyjaśniło