reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 30+

Witaj mamusiacóreczki. Cieszę się, że dołączyłaś - oczywiście jesteś mile widziana.

I - hej dziewczyny. Co to za cisza tutaj? Ja wypadłam z wiadomych przyczyn, ale co się z Wami dzieje?
A tak na marginesie - u nas sytuacja się powoli stabilizuje - na razie nic więcej, ale to i tak dużo. Dajemy radę. Ja co prawda jestem zmordowana jak pies, mam na dodatek problem z nerkami - jakaś niewydolność, ale będzie lepiej - za parę dni, może tygodni....

reklama
hej,
faktycznie cisza jak makiem zasiał.
Nam się udało! mieliśmy odpuścić do stycznia ale przyszły dni płodne i jeden raz mnie podkusiło, wogóle o tym nie myślałam a tu taka niespodzianka. Oczywiście teraz się boję żeby było wszystko ok.

Happymama - gratulacje jak cholera i w ogóle!!!!! Żelazna kobieto - jasne, że wszystko będzie dobrze. Cały świat jest Twój - rządź i będzie jak chcesz. Ściskam Cię mocno -tak na odległość i gdybym mogła to bym Cię wyściskała tak fizycznie!!!
Takich wieści nam wszystkim trzeba - dobrych, mocnych. Na zawsze będziesz dla mnie symbolem kobiety, która chce i ma - bez tzw. zdroworozsądkowego podejścia, kalkulacji - kto szuka szczęścia, ten je po prostu znajduje. Wielkie buziaki i gratulacje dla Ciebie i męża. I odzywaj się czasem, mam nadzieję, że z samymi dobrymi wieściami. :-):-D:tak:

O matko czworga!!! nie masz pojęcia jak bardzo były mi dziś potrzebne dobre wieści i jak bardzo poprawiłaś mi humor!:-D:-D:-D:-D
Nam, mimo wypadku i problemów, również przydarzyło się małe zapomnienie i czekam po cichutku na czas na testowanie. Termin @ mam na 4.12...

magoo - dziękuje ci kochana kobieto! trzymam kciuki i za was!

no mi się wydaje że ja wogóle o tym nie myslałam i odblokowałam się psychicznie nastawiłam się na ten styczeń jak cholera, ostatnie miesiące nie wychodziło. Nie liczyłam dni, nie czekałam jak sfiksowana wkręcając sobie różności i nagle okres nie przyszedł ale poczekałam jeszcze 2 dni z testem bo jakoś niedowierzałam że coś mogło być wogóle. No i tak się cieszę że się udało :-)

:-D:-D:-D
Może głupia jestem, ale popłakałam się z radości - szczęście - Twoje czy moje - jest po prostu szczęściem. Najważniejsze, że się przydarza. Kiedy człowiek wie, co jest ważne - dziś, teraz... Jutro to bardzo dalekie plany.
Dziś zdarza się cud - w Twoim świecie. Dla mnie też przyjdzie dziś. I nie ma co czekać na jutro - tak jak na Twój styczeń.... :tak:

Happymama ale wspaniałe wieści!!! Ogromne gratulacje!! Takie informacje niesamowicie dodają siły!

Magoo kobieto jesteś niesamowita! Skąd ty masz w sobie tyle zaraźliwego optymizmu! :) To jest niewiarygodne :):):)

Hej skaba. Kiedyś pewna przyjaciółka zapytała mnie jak to jest, że potrafię napisać czy opowiedzieć historię w tak obrazowy sposób - odpowiedziałam wprost - po prostu nie umiem malować....

reklama
Oj jak się cieszę!!!

Happymama Gratulacje wielkie,wielkie !!!

Magoo Kochana Ty jesteś niesamowita tak pięknie piszesz. Mam nadzieję ze i u Ciebie się uda teraz :)

Ja cóż...siedzę cicho bo odpuscilam starania do kwietnia. Miesiąc temu jeszcze ot tak staraliśmy się i nic nie wyszło. I tak co raz częściej dopada mnie to żeby odpuścić całkiem.

Do góry