reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 30+

Witaj mamusiacóreczki. Cieszę się, że dołączyłaś - oczywiście jesteś mile widziana.

I - hej dziewczyny. Co to za cisza tutaj? Ja wypadłam z wiadomych przyczyn, ale co się z Wami dzieje?
A tak na marginesie - u nas sytuacja się powoli stabilizuje - na razie nic więcej, ale to i tak dużo. Dajemy radę. Ja co prawda jestem zmordowana jak pies, mam na dodatek problem z nerkami - jakaś niewydolność, ale będzie lepiej - za parę dni, może tygodni....

reklama
hej,
faktycznie cisza jak makiem zasiał.
Nam się udało! mieliśmy odpuścić do stycznia ale przyszły dni płodne i jeden raz mnie podkusiło, wogóle o tym nie myślałam a tu taka niespodzianka. Oczywiście teraz się boję żeby było wszystko ok.

Happymama - gratulacje jak cholera i w ogóle!!!!! Żelazna kobieto - jasne, że wszystko będzie dobrze. Cały świat jest Twój - rządź i będzie jak chcesz. Ściskam Cię mocno -tak na odległość i gdybym mogła to bym Cię wyściskała tak fizycznie!!!
Takich wieści nam wszystkim trzeba - dobrych, mocnych. Na zawsze będziesz dla mnie symbolem kobiety, która chce i ma - bez tzw. zdroworozsądkowego podejścia, kalkulacji - kto szuka szczęścia, ten je po prostu znajduje. Wielkie buziaki i gratulacje dla Ciebie i męża. I odzywaj się czasem, mam nadzieję, że z samymi dobrymi wieściami. :-):-D:tak:

O matko czworga!!! nie masz pojęcia jak bardzo były mi dziś potrzebne dobre wieści i jak bardzo poprawiłaś mi humor!:-D:-D:-D:-D
Nam, mimo wypadku i problemów, również przydarzyło się małe zapomnienie i czekam po cichutku na czas na testowanie. Termin @ mam na 4.12...

magoo - dziękuje ci kochana kobieto! trzymam kciuki i za was!

no mi się wydaje że ja wogóle o tym nie myslałam i odblokowałam się psychicznie nastawiłam się na ten styczeń jak cholera, ostatnie miesiące nie wychodziło. Nie liczyłam dni, nie czekałam jak sfiksowana wkręcając sobie różności i nagle okres nie przyszedł ale poczekałam jeszcze 2 dni z testem bo jakoś niedowierzałam że coś mogło być wogóle. No i tak się cieszę że się udało :-)

:-D:-D:-D
Może głupia jestem, ale popłakałam się z radości - szczęście - Twoje czy moje - jest po prostu szczęściem. Najważniejsze, że się przydarza. Kiedy człowiek wie, co jest ważne - dziś, teraz... Jutro to bardzo dalekie plany.
Dziś zdarza się cud - w Twoim świecie. Dla mnie też przyjdzie dziś. I nie ma co czekać na jutro - tak jak na Twój styczeń.... :tak:

Happymama ale wspaniałe wieści!!! Ogromne gratulacje!! Takie informacje niesamowicie dodają siły!

Magoo kobieto jesteś niesamowita! Skąd ty masz w sobie tyle zaraźliwego optymizmu! :) To jest niewiarygodne :):):)

Hej skaba. Kiedyś pewna przyjaciółka zapytała mnie jak to jest, że potrafię napisać czy opowiedzieć historię w tak obrazowy sposób - odpowiedziałam wprost - po prostu nie umiem malować....

reklama
Oj jak się cieszę!!!

Happymama Gratulacje wielkie,wielkie !!!

Magoo Kochana Ty jesteś niesamowita tak pięknie piszesz. Mam nadzieję ze i u Ciebie się uda teraz :)

Ja cóż...siedzę cicho bo odpuscilam starania do kwietnia. Miesiąc temu jeszcze ot tak staraliśmy się i nic nie wyszło. I tak co raz częściej dopada mnie to żeby odpuścić całkiem.

Do góry