reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 30+

reklama
Edytko A tamte badania wyszły ok? Ja wszystko robię prywatnie bo prosić się to sama wiesz... jak się @ skończy to zaczynasz mierzyć. Wpisuj temp np na ovufriend.pl . Ja akurat z tego korzystam-ładnie i przejrzyście.

Na ovu mam konto tam zapisuje wszystko prócz tempki bo nie mierzyłam ale teraz zacznę i zobaczymy co to będzie.
Po tamtych wynikach wyszło podejrzenie pcos, chyba nawet tobie pokazywałam wyniki ale już nie pamiętam :p
To mówisz że twój nie chciał wyjść haha

Edytka o tak,pamiętam te wyniki. Tam chyba wychodziło też ze jest niedomoga cialka żółtego. Castagnus i Inofem na początek będzie ok:)
No za nic nie chciał wyjść. ..wiesz co... I ja wyszłam w końcu hahah

hej,

przykro mi dziewczyny że się nie udało w tym cyklu.
ja już po starankach i teraz czekanie na werdykt:tak:

magoo- przykro mi :-( moim zdaniem za wcześnie testowałaś i wyszły ci testy fałszywie dodatnie, przy poronieniu nawet wczesnym testy wychodzą pozytywne jeszcze przez dłuższy czas. Głowa do góry i trzymam kciuki za następny cykl.

Dziewczyny ściskam was mocno. Echh.. Trudne to wszystko.

Mojemu J zapodałam Androvit i walczymy. Ovu w tym tygodniu. Staram się być dobrej myśli. Ale na szczęście J przejął inicjatywę, bo chyba nie miałabym siły żeby go namawiać. Nie wiem czy to efekt Androvitu, czy widzi, że odpuściłam - ważne że działa.

Happymama to teraz najgorszy czas przed tobą, mnie zawsze dobija to czekanie, oczywiście kciuki zaciskam
Skaba oby ten cykl był szczęśliwy ;-)

reklama
Do góry