reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Na ovu mam konto tam zapisuje wszystko prócz tempki bo nie mierzyłam ale teraz zacznę i zobaczymy co to będzie.
Po tamtych wynikach wyszło podejrzenie pcos, chyba nawet tobie pokazywałam wyniki ale już nie pamiętam
To mówisz że twój nie chciał wyjść haha
Po tamtych wynikach wyszło podejrzenie pcos, chyba nawet tobie pokazywałam wyniki ale już nie pamiętam
To mówisz że twój nie chciał wyjść haha
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
hej,
przykro mi dziewczyny że się nie udało w tym cyklu.
ja już po starankach i teraz czekanie na werdykt
magoo- przykro mi :-( moim zdaniem za wcześnie testowałaś i wyszły ci testy fałszywie dodatnie, przy poronieniu nawet wczesnym testy wychodzą pozytywne jeszcze przez dłuższy czas. Głowa do góry i trzymam kciuki za następny cykl.
przykro mi dziewczyny że się nie udało w tym cyklu.
ja już po starankach i teraz czekanie na werdykt
magoo- przykro mi :-( moim zdaniem za wcześnie testowałaś i wyszły ci testy fałszywie dodatnie, przy poronieniu nawet wczesnym testy wychodzą pozytywne jeszcze przez dłuższy czas. Głowa do góry i trzymam kciuki za następny cykl.
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Dziewczyny ściskam was mocno. Echh.. Trudne to wszystko.
Mojemu J zapodałam Androvit i walczymy. Ovu w tym tygodniu. Staram się być dobrej myśli. Ale na szczęście J przejął inicjatywę, bo chyba nie miałabym siły żeby go namawiać. Nie wiem czy to efekt Androvitu, czy widzi, że odpuściłam - ważne że działa.
Mojemu J zapodałam Androvit i walczymy. Ovu w tym tygodniu. Staram się być dobrej myśli. Ale na szczęście J przejął inicjatywę, bo chyba nie miałabym siły żeby go namawiać. Nie wiem czy to efekt Androvitu, czy widzi, że odpuściłam - ważne że działa.
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edyta zobaczymy, ale muszę sobie na ten czas jakieś zajęcie znaleźć, bo to czekanie mnie dobija.
Doskonale cie rozumiem :-)