reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edytka U mnie tez to kółko trwa i trwa, juz ponad 4lata. A próbowałaś sie starać z testami owulacyjnymi?
Kiedyś robiłam testy owu ale nie pomogło,teraz biorę castangus a jak to nie pomoże zacznę brać inofem... U mnie też to trwa 4 lata, także jesteśmy w podobnej sytuacji
Edytko U Ciebie jest to Pcos? Jeśli nie ma owulacji to nie ma szans na ciaze,jeśli testy by wykryly pik Lh to jest nadzieja ze owulacja się pojawi-choć nie koniecznie,może warto się zawziasc i zrobić wszystko co się da aby zwiększyć szansę na początek musisz wiedzieć czy występuje u Ciebie owulacja... potem-kiedy mniej więcej. I układamy strategię i dzialamy jeśli nie dasz rady pójść na monitoring to mierz temp przez jeden cały cykl i zobaczymy co się dzieje u Ciebie i jak się mają hormony
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Airfix u mnie podejrzenie pcos, nie mam możliwości zrobienia monitoringu, rok temu jak byłam u gina zrobił mi usg i mówił że jestem dopiero co po owu, więc chyba mam ją, ale nie wiadomo czy to nie dzieje się raz na jakiś czas, muszę poszukać termometru, bo kiedyś kupiłam taki co daje wynik dwa miejsca po przecinku... Chyba że go wyrzuciłam :-/
Edytka Termometr może być zwykły elektroniczny -ja mam taki,nie owulacyjny przy Pcos owulacja jest co któryś cykl. Na początek temperaturki-po 1-2cyklach będzie ładnie widać gdzie może być problem. A masz możliwość zrobienia w 3dc- Lh,Fsh, estradiol,testosteron,prolaktyne? Już Lh i fsh da podpowiedź czy rosną pęcherzyki. Walcz o dzieciątko czasem trzeba się przebadać żeby wiedzieć co jest grane Potem idzie z górki
Edytka Ja też tak mam...I wkurzam się na wszystkich do okola. Mój M na dodatek nie chce zbadać nasienia a ja myślę ze Tu jest problem. Wczoraj mi tak ciśnienie podniósł ze go z domu wyrzuciłam...ale wyjsc nie chciał hahah
reklama